“JAMİE OLİVER” EKİBİNİ ARIYOR

Jamie Oliver ve İtalyan üstadı Gennaro Contaldo’ın kurduğu Jamie’s Italian, lezzetli ve ulaşılabilir yemekleri, samimi hizmeti sayesinde dünyanın her yerinde büyük beğeni topluyor

TURİZMİN SESİ


Jamie Oliver,  grubun Türkiye’deki ilk restoranı, aileye katmak üzere yeni çalışanlar arıyor. Yılın üçüncü çeyreğinde Zorlu Center’da açılacak Jamie’s Italian İstanbul, ekibe katılarak iyi yemek dünyasında yer almak isteyen tutkulu kişileri arıyor. Şefler, müdürler, ayrıca karşılama elemanları için adaylarla görüşmeler sürüyor. Güçlü bir aile kültürüne sahip Jamie’s Italian, gerçekten hevesli, işini tutkuyla yapan kişileri arıyor.  Ekibe yeni katılacak olanlar özel eğitim alacak. Öğrenmek, gelişmek ve yeni beceriler edinmek için harika fırsatlar sunan Jamie’s Italian ayrıca Türkiye’de ve uluslararası platformda kariyer geliştirmek için potansiyel de sunuyor. 
 
Jamie Oliver, “Yöneticiler ve şefler; çok hevesli ve öğrenmeye istekliyseniz o zaman bu heyecan verici projemizde yer almanızı çok isteriz.” diye konuştu.  Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) Başkanı Kaya Demirer’in kurucu ve CEO’su olduğu İtalyan Lezzetleri A.Ş. ile gerçekleşen ortaklık sonucunda, 2013 ’ün üçüncü çeyreğinde açılacak Zorlu Center’da yer alacak olan restoranın ekibi için başvurular //www.jamieoliver.com/italian/turkey/home  internet adresinden yapılabiliyor.  Dinamik ortamı, lezzetli ve uygun maliyetli İtalyan mutfağı ile hergün yüzlerce misafiri ağırlamak üzere hazırlanan Jamie’s Italian özenle hizmet veren bir aile dostu restoran olarak İstanbul’da da şimdiden büyük ilgi görüyor.