JAKARTA İSTANBUL ROAD SHOW

Jakarta'nın Turizm Potansiyeli İstanbul'da Görücüye Çıkıyor

TURİZMİN SESİ


Endonezya'nın Jakarta Eyaleti Turizm Ofisi yetkilileri, bölgenin turizm potansiyelini Ramada Plaza İstanbul Oteldeki toplantıda masaya yatıracak

27 Ekim 2009'da " Jakarta İstanbul Road Show" adıyla düzenlenen toplantıya davet edilen tur operatörleri, seyahat acentaları ve basın mensuplarına ülkenin tarihi ve kültürel zenginlikleri hakkında ayrıntılı bilgiler verilecek.

Endenozya'nın Jakarta Eyaleti tanım faaliyetlerini hızlandırıyor.Tanıtım faaliyetlerine Türkiye'yi de ekleyen Jakarta Eyaleti Turizm Ofisi yönetimi, ilk tanıtım toplantılarını, " Jakarta İstanbul Road Show" adıyla İstanbul'da gerçekleştirecek.

Jakarta Eyalet Ofisi'nin düzenlediği tanıtım toplantısına, Endonezya resmi turizm yetkilileri, Endenozya'da faaliyet gösteren tur operatörleri, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Türkiye'den Uzakdoğu - Asya ülkelerine outgoing yapmayı planlayan tur operatörleri ile turizm basını katılacak.

Tatilcilere; deniz, spor ve eko turizm alanlarında birçok seçenek sunan Endenozya, 13 bin irili ufaklı adadan oluşann bir ülke. Ada halkının elişi göznuru tahta oymacılığı ürünleri, ilginç hediyelik eşya arayan tatilcilerin ilgisini çekiyor. Jakarta Eyaleti Turizm Ofisi yönetimi; bu toplantıda, Kurban Bayramını'nda tatilini yurdışında geçirmek isteyen Türk tatilcilerine ülkenin sunduğu seçeneklerin tümü hakkında da bilgiler verecekler.

Etkinlik kapsamında seyahat acentalarına yönelik olarak da " Table Top" adıyla düzenlenen toplantılarda ise bir araya gelen acentalar karşılıklı fikir alışverişinde bulunacaklar. Dağıtılacak Endenozya tanıtım kitlerinde ülke ve Jakarta ile ile ilgili tüm bilgiler bulunacak.

Toplantıya katılım için sales@qual-ist.com eposta adresi ve 0212 529 07 08 numaralı telefonları aramak gerekiyor.Jakarta turizm buluşması Karacı Turizm'in gala yemeği ile aynı akşam sona erecek.