İZMİT’TE KEYİFLİ İFTARIN ADRESİ

İzmit’in ilk uluslararası zincir otel markası ve en büyük oteli olan Ramada Plaza İzmit’ te , keyifli iftar yemekleriyle Ramazan yoğunluğu ve bereketi devam ediyor

TURİZMİN SESİ


Ramada Plaza İzmit, İzmit Tenis Kulubü bayanlarının iftar yemeğine ev sahipliği yaptı. İlimizin başarılı iş adamlarından Fuat BİÇİCİ’ nin eşi Ayşe BİÇİCİ ve İzmit Tenis Kulubü Başkanı Havva BİLGİN TÜREDİ öncülüğünde gerçekleşen organizasyona çok değerli konuklar iştirak etti. İzmit Tenis Kulübünün düzenlendiği Ramazan Turnuvasının final haftasında gerçekleşen yemeğe, Havva Bilgin Türedi, Ayşe Biçici, Prof. Dr. Füsun Yıldız, Ülkü Öztezer, Belgin Güner Ergün, Nermin Kösali, Serpil Oğuz, Nursel Turan, Seher Özdemir, Hülya Patoğlu ve Christina Çeşmeci gibi tenis tutkunları katıldı.

Ramada Plaza İzmit ‘in grup için özel olarak hazırladığı zengin menü ve canlı fasıl grubunun muhteşem müzik ziyafeti eşliğinde geçen yemekte hanımlar gönüllerince eğlendiler. Nezih ve samimi bir ortamda sohbetle başlayan yemek, gecenin ilerleyen saatlerine doğru, canlı müziğin namelerinin hareketlenmesiyle eğlenceye dönüştü.

Fasıl ekibinin söylediği güzel şarkılara eşlik ederken müziğin temposuna daha fazla kayıtsız kalamayan hanımlar, kendilerini dans ederken buldular. İTK Başkanı Havva TÜREDİ, ‘ turnuvamızın final haftasında, hem motivasyon olması açısından hem de değişik bir mekanda iftar yemeğinde bir araya gelmek düşüncesiyle bu organizasyonu planlamıştık. Doğruyu söylemek gerekirse, bu kadar güzel vakit geçireceğimizi düşünmemiştim.

En ince detayına kadar her şeyle ilgilenen otel yönetimine ve ekipte emeği geçen herkese bu güzel gece için teşekkür ediyorum. İzmit’ te böylesi kaliteli hizmet sunan bir otelin var olması çok sevindirici bir gelişme.’ Dedi. Organizasyona katılan tüm bayanlar memnuniyetlerini ve teşekkürlerini dile getirerek, hatıra fotoğrafı çekildikten sonra otelden ayrıldılar.