IZAKA'da‘Kalkan Balığı Haftası’ Sizi Bekliyor

İstanbul'da iyi yemek ve eşsiz Boğaz manzasının buluşma noktası olan IZAKA, 17-27 Mayıs tarihleri arasında “Kalkan Balığı Haftası”na ev sahipliği yapıyor

TURİZMİN SESİ

 Mutfağının en güzel ve zengin örnekleriyle misafirlerine lezzet şöleni yaşatan IZAKA; kalkan balığının en farklı lezzetlerine menüsünde yer verirken, deniz mahsulleri konusundaki uzmanlığını da bir kez daha gözler önüne seriyor. The Midd, Mezze Mave, Hitode Sushibar ve IZAKA Bar-Lounge olmak üzere, dört farklı mekanı tek çatı altında toplayan benzersiz konseptiyle IZAKA, İstanbul’da ‘iyi yemek ve iyi müzik’ denince akla gelen mekanların başındaki yerinin hakkını vererek, misafirlerine mevsimin en güzel ve taze lezzetlerini sunmaya devam ediyor. 

CVK Park Bosphorus Hotel'in muhteşem Boğaz manzarası sunan terasında hizmet vermeye başladığı günden bu yana, İstanbul’luların lezzet ve eğlence anlayışını kökten değiştiren IZAKA'da 17-27 Mayıs tarihleri arasında “Kalkan Haftası” yapacak. Kalkan balığının her damak tadına uyacak şekilde sunulacağı ‘kalkan balığı haftası’nda menüde yer alacak lezzetlerden bazıları; kalkan tandır, kalkan ızgara , kalkan buğulama  ve kalkan tava olacak. Siz de ‘balıkların şahı kalkan’ı mevsiminde ve en güzel halleriyle tatmak istiyorsanız IZAKA’daki ‘Kalkan Haftası’nı kaçırmayın!