İYİ YEMEK PİŞİRME VE ŞIK SERVİSİN SIRLARI

The Marmara Bodrum, Executive Şef Zekeriya Yıldırım’ın liderliğinde iyi yemek pişirme ve şık servisin sırlarını paylaşıyor

TURİZMİN SESİ

Dünya’nın en iyi butik otellerinin yer aldığı Small Luxury Hotels of World’ün Türkiye’den üye ilk oteli ve Five Star Diamond Award sahibi The Marmara Bodrum’da, ayda bir kez düzenlenecek yemek kursu ile katılımcılar amatörlükten profesyonelliğe uzanan bir deneyime sahip olacaklar.

 
 
Executive Şef Zekeriya Yıldırım önderliğindeki kursiyerler, dünya mutfağının birbirinden lezzetli tatlarının yapım ve sunumunu öğrenecek, şefin sohbeti ve anlatımıyla o anda hazırlayacağı özel lezzetleri tadacaklar.
 
 
Uzakdoğu mutfağından Osmanlı mutfağına kadar geniş yelpazede eğitim alacak kursiyerler için özel olarak oluşturulan çalışma alanında pişirilen yemekler, şefle birlikte hem hazırlanacak hem de keyifle yenecek.
 
 
Kasım ayında başlayacak kurslar, 2015 Mayıs ayına kadar devam edecek. Her ayın ikinci haftası Cumartesi günleri saat 14.00 – 17.00 arasında gerçekleşecek kurslarda her ay, ayrı bir ülke ve bölge mutfağının en bilinen üç yemeği yapılacak. Yemek tutkunları bu eşsiz deneyimden, kurs başına sadece 90 TL’ye faydalanabilecekler…
 
The Marmara Bodrum Yemek Kursu Programı
Kasım : İtalyan Mutfağı,  Makarna ve Makarna Sosları  
Aralık : Uzak doğu Mutfağı, Wok Yemekleri  
Ocak : Osmanlı Mutfağı, Hakiki  Osmanlı  Yemekleri 
Şubat : Meksika Mutfağı, Fajitalar ve Takolar 
Mart : Akdeniz  Mutfağı, Mezeler ve Salatalar  
Nisan : Ege Mutfağı, Bodrum Otları ve Börekleri