İTO 23. Komite Yolcu Taşımacılığı ve Seyahat Acenteleri Komitesi seçimlerini Turuncu Liste kazandı

İTO 23. Komite seçimlerinde TÜRSAB çatısı altında birleşen seyahat acentalarının temsil edildiği Mavi Liste ile otobüs taşımacılarının ağırlıkta olduğu Turuncu Liste yarıştı

TURİZMİN SESİ


Türkiye’nin 420 binden fazla üyesiyle en büyük ticaret odası ünvanı olan İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) seçim heyecanı yaşandı. 23. Komite olan “Yolcu Taşımacılığı ve Seyahat Acenteleri” seçimlerinde TÜRSAB çatısı altında birleşen seyahat acentelerinin temsil edildiği Mavi Liste ile otobüs taşımacıları ve  hac ve umre acentasının birleştiği Turuncu Liste ile yarıştı. İstanbul Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen İTO 23. Komite Yolcu Taşımacılığı ve Seyahat Acenteleri Komitesi seçimleri sabah 09.00’da oy verme işlemi başladı. Akşam saat 17:00’de  oy verme işlemi sona erdi. Açılan sandıklar rengini belirtmeye başladı. 

İTO 23. Komite Yolcu Taşımacılığı ve Seyahat Acenteleri Komitesi seçimleri için Sürpriz Turizm’in sahibi Semih Semihoğlu ve yeni TÜRSAB Yönetimi ortaklığında oluşturulan Mavi Liste ile Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED), Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF), Turizm Taşımacıları Derneği (TD) ve bazı hac/umre acentelerinin birleştiği Turuncu Liste yarıştı. Seçimi 50 oy farkıyla otobüs taşımacıları ile bazı hac ve umre acentelerinin oluşturduğu Turuncu Liste kazandı.