İTALYA’YA GİTMEK ARTIK ÇOK KOLAY

6 yıldır Ege, Adriyatik ve Dalmaçya kıyılarında vizesiz gemi turu düzenleyen Apex Tour, bir ilke imza daha atarak vizesiz tur programına İtalya'yı da ekledi

TURİZMİN SESİ


Ocean Majesty gemisi ile İzmir'den başlayacak tur güzergâhında İtalya'nın Trieste kenti de yer alıyor.SEKTÖRDE SADECE APEX TOUR'DA 'vizesiz' İTALYA PROGRAMI BULUNUYOR… İzmir'den başlayan turda Ocean Majesty gemisi, Corinth Kanalı'ndan geçerek Yunanistean'ın Corfu Adası'na uğruyor. Gemi daha sonra İtalya'nın Trieste kentine geçiyor. Sonraki uğrak yeri ise sırasıyla Dubrovnik, Kotor, Durres ve son olarak İzmir...

31 Mayıs'a kadar yapılacak rezervasyonlarda %40'a varan indirim yapan Apex Tour, Trieste'yi de kapsayan Adriyatik ve Dalmaçya Sahilleri turu için 499 Euro'dan başlayan fiyatlar sunuyor. Sezonun ilk seferi 19 Mayıs tarihinde başlayacak. İtalya'nın kuzey doğusunda bulunan Trieste Limanı, Orta Avrupa'nın en gösterişli ve popüler limanlarından biri olarak dikkat çekiyor.

APEX TOUR, GEÇEN YAZ 10 BİN YOLCUYU GEMİ SEYAHATİNE ÇIKARDI…
1993 yılında kurulan Apex Tour, cruise sektörüyle 2001 yılında tanıştı. 2005 yılından sonra da vizesiz seyahatleri organize etmeye başladı. Şirket, 2010'da 24 Haziran'dan itibaren Yunanistan'dan Ocean Majesty gemisini kiralayarak sadece Türk misafirlere özel vizesiz Dalmaçya sahilleri ve Yunan adaları turu başlattı. Apex Tour, geçen yaz boyunca yaklaşık 10 bin yolcuyu gemi seyahatine çıkardı.

VİZESİZ TURLARDA SÜRPRİZ DESTİNASYONLAR OLABİLİR…
Apex Tour Genel Müdürü Mehmet Buyan, 2011 hedeflerinin 20 bin yolcu olduğunu belirterek, Türklerin cruise'a olan ilgisinin bu hedefleri büyüttüğünü anlatıyor. İtalya'nın vizesiz tur kapsamına alınmasının sektörde kritik bir eşik olduğunu vurgulayan Buyan, bu referansla başka sürpriz destinasyonların da vizesiz turlara dahil edilebileceğini söylüyor.

Detaylı Bilgiler İçin: Web: www.oceanmajesty.org  
Tel: 0216302 9 302 - 0532 755 9 302 Elektronik posta: cruise@apextour.com.tr  
Adres: Bağdat Cad. Cemil paşa Apt. No:310 K:2 D:3 Caddebostan/İstanbul