İTALYAN MUTFAĞI HEDERA RESTAURAN’DA

Dünya lezzetlerini mutfaklarına taşıyan Cornelia De Luxe Resort Hotel, Akdeniz ve İtalyan mutfağının seçkin tatlarını da Hedera Restoran'da sunarak misafirlerini lezzetin doruklarına çıkartıyor

TURİZMİN SESİ
Uluslar arası alanda şöhrete sahip Akdeniz ve İtalyan mutfağının birbirinden güzel yemekleri büyüleyici bir atmosferde Hedera Restoran'da sizleri bekliyor.

ANTALYA'NIN en gözde tatil beldelerinden Cornelia De Luxe Resort Hotel, Hedera Restoran ile Akdeniz ve İtalyan mutfağının birbirinden zengin ve lezzetli yemeklerini misafirlerine sunuyor. En zor beğenenleri bile mest eden Hedera Restoran'ın geniş menü seçenekleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Otelin Türkiye'de başka bir örneği olmayan Göl Evleri kısmında yer alan Hedera Restoran ambiyansı ile de sizi büyüleyecek. Otel konforunu özel bir villada yaşamak isteyenler için De Luxe kalitesini sunan Göl Evleri, özel iskelelerle havuza bağlanarak, günün her anı yüzmek için bulunmaz bir fırsat oluşturuyor. Bu çok özel restoranda çorbalardan salatalara, zeytinyağlılardan ara sıcaklara, makarnalardan pizzalara ve et-tavuk yemeklerine uzanan pek çok lezzet damakları şenlendiriyor.

Akdeniz ve İtalyan mutfağının hiçbir yerde kolay kolay bulamayacağınız çok özel lezzetlerini tadabileceğiniz Hedera Restoran, özenli sunumu, keyifli ambiyansı ile De Luxe kalitesini yaşatıyor.

Hedera Restoran, havuz başındaki konumu, Akdeniz esintileri taşıyan dekorasyonuyla da bambaşka. Cornelia De Luxe'ün romantik ve sakin köşesi Göl Evleri'nde yer alan Hedera Restoran damak zevkinizi şenlendirirken ruhunuzu da okşayacak.

Suda mozarella, dometes, fesleğenli pesto sos ile hazırlanan Mozarella Kapris; fırınlanmış piliç madalyon, Akdeniz yeşillikleri avokado, biberiye sos ile yapılan ağızlarınıza layık Piliç A La Madrid; Akdeniz sebzeleri ve peynirli tortellininin enfes karışımı Tortellini Sebze Çorbası Hedera Restoran'ın misafirlerine sunduğu özel lezzetler arasında yer alıyor.

Dana Carpaccio, Kalamar Tava, Lazanya, Fıstıklı Somon Izgara, Isırgan Oto Üzerinde Limon Soslu Piliç Göğsü de Hedera Restoran'ın tadı damağınızda kalacak lezzetlerinden…

İtalyan mutfağının tüm dünyanın tutkunu olduğu lezzetlerden makarna ve pizzanın en güzel ve bol menü seçenekleri Hedera'da sizi bekliyor.

Fesleğen, maydanoz, domatesli acı biber sosu ile sunulan Penne Arabiatta; karides, ahtapot, kalamar, fesleğen, maydanoz ve domates soslu Deniz Mahsulleri Taglietelli; Porcini mantarı, fesleğen, saf krema ve parmesan peyniri ile hazırlanan Fettucini Porcini makarna seçeneklerinden sadece birkaçı…

Pizza tutkunlarını bekleyen çok özel lezzetler arasında ise mantar, kaypa biber, yeşilbiber, domates soslu mozzarella peynir ile sunulan Pizza Funghi; roka, kuru domates, acı biber ve mozzarella peynirli Rokalı Margarita; kalamar, karides, ahtapot, fesleğen, domates sos, mozzarella peynirli Pizza Dimare yer alıyor.

Yemeğin üstüne alacağınız file fıstık ve file bademe bulanmış dondurmanın frambuaz sos ile enfes sunumu Tartufo; çikolata soslu Tiramisu; vişne ve frambuaz soslu Panna Cotta; profiterol, vanilya dondurmalı meyve salatası ve zengin meyve seçenekleri damak tadınıza zirve yaptıracak.