İSVİÇRE SEYAHAT YAZARLARI BİRLİĞİ KAPADOKYA’DA

İsviçre Seyahat Yazarları Birliği'nin (ASSET) her yıl farklı ülkelerde gerçekleştirdiği Genel Kurul Toplantısı'nda, bu yıl yaklaşık 40 üst düzey turizm yazarı Kapadokya'da buluştu

TURİZMİN SESİ
Kapadokya'nın atmosferi ve doğasına hayran kalan yazarlar, LykiaLodge Kapadokya'ya da övgüler yağdırdı.Turizm ile ilgisi olanları bir araya getiren, bağımsız bir meslek grubu olan İsviçre Seyahat Yazarları Birliği, Genel Kurul Toplantısı'nı doğayla lüksü buluşturan LykiaLodge Kapadokya'da gerçekleştirdi. Yaklaşık 40 üst düzey turizm yazarının katılımıyla gerçekleşen toplantı, bölgenin İsviçre basınında işlenmesi açısından son derece önem taşıyor.

Turizm yazarları genel kurul toplantısının ardından çıktıkları gezide Kapadokya'nın eşsiz doğasına hayranlıklarını dile getirdiler. Kapadokya ve çevresinin çok mistik ve fantastik bir dokuya sahip olduğunu belirten İsviçreli konuklar, deniz tatilinin yanı sıra Türkiye'yi turizm çeşitliliği açısından da zengin bulduklarını ve gördüklerinden çok etkilendiklerini kaydettiler.

Yöreyi mimarisinden yemeğine dek her yönüyle tanımak ve yaşamak isteyenler için ideal bir yer olan LykiaLodge, Türkiye turizmine katkılarını sürdürmeye devam ediyor.