İstanbul’un Meksikalısı Ranchero Restaurant

Ranchero’nun menüsünde, Aztek ve Mayaların binlerce yıllık özel tarifleriyle hazırlanan Meksika’ya özgü et yemekleri yer alıyor

TURİZMİN SESİ

Meksika ve Türk halklarının ortak özelliklerinden birisi de et yemeklerine olan ilgileri. Okyanus ötesi lezzetlerin İstanbul’daki temsilcisi Ranchero’nun menüsünde, her biri orijinal tariflerle hazırlanan et yemekleri yer alıyor. Mekanın müdavimlerinin favorisi bir Meksika klasiği olan Fajita.

Sadece Ranchero’da bulabileceğiniz bir yemek olan Molcajete ise volkanik taşta servis ediliyor. Boğa figürlü tabak içinde sunulan Tampiquena ve mekanın mönüsüne yeni giren Steak Fries, Ranchero’ya giden et severlerin mutlaka denemesi gereken lezzetler arasında başı çekiyor.

 
 
İstanbul’un Meksikalısı Ranchero Restaurant, et yemeklerinden oluşan spesiyalleriyle fark yaratıyor. Mekanın yeni lezzeti Steak Fries; patetes kızartması üzerinde bonfile et, karamelize soğan, cheddar sos, rajas, dana füme, yeşil soğan, domates, mantar ve özel soslar eşliğinde servis ediliyor. Meksika yemeği denildiğinde ilk akla gelen lezzet olan Fajita ise Ranchero’nun patentli sosları ile hazırlanıyor.
 
 
Lezzeti etinin kesiminde ve marinesinde gizli olan Tampiquena ve volkanik taş içinde et, dana füme, taze kekik, renkli biberler ve ezgotik soslarla harmanlanan Molcajete de mekanın en sevilen yemekleri arasında başı çekiyor. Meksika’ya özel orjinal tarifleri denemek isteyen et tutkunları Ranchero’nun İstanbul’un her iki yakasındaki şubelerine uğrayabilir.
 
Ranchero Suadiye: Bağdat Caddesi 468/A Suadiye / Tel: 0216 380 65 01
Ranchero Nişantaşı: Reasürans Çarşısı Dükkan No:53 Nişantaşı / Tel: 212 219 85 50
Ranchero Trump Cadde: Trump Towers K: 1 C-3 Mecidiyeköy / Tel: 0212 212 56 51
www.ranchero.com.tr