İSTANBUL MARRİOTT HOTEL ATAMA

Marriott International'ın Türkiye'deki kendi ismiyle anılan ilk temsilcisi İstanbul Marriott Hotel Asia' nın Yiyecek ve İçecek Direktörülüğü'ne Alp Numanoğlu getirildi

TURİZMİN SESİ
Konaklama sektöründe lider bir şirketi ve dünyadaki çalışılacak en iyi şirketlerden biri olarak gösterilen Marriott International'ın Türkiye'deki kendi ismiyle anılan ilk temsilcisi İstanbul Marriott Hotel Asia' nın Yiyecek ve İçecek Direktörülüğü'ne Alp Numanoğlu getirildi.

Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu olan Alp Numanoğlu, 2004 yılından beri Chaine Des Rotisseurs üyesi.

İş hayatına 1993 yılında Suudi Arabistan' da bir film şirketinde operasyon müdür yardımcı olarak başlayan Numanoğlu, Italya' da Play Off Restaurant ve Mozzarella Production Company'de operasyon müdürü olarak çalıştı.1998-2009 yılları arasında Ankara' da Sports International, Mydonose Noon&Noon, Bilintur Catering Center, Bilkent Hotel & Conference Center, Hiltonsa' da üst düzey yönetici pozisyonlarında görev aldı.

2009 yılından beri Yiyecek ve İçecek Müdürü olarak çalıştığı Gloria Golf Resort' tan ayrılan Alp Numanoğlu, kariyerine Aralık ayından itibaren Marriott markası çatısı altında devam edecek.