İstanbul Lütfi Kırdar,Zirvede Yerini Aldı

Türkiye’nin İlk Kongre Merkezi İstanbul Lütfi Kırdar, Türkiye’nin İlk M.I.C.E. Fuarı “Ace of Mice Exhibition”da Yerini Aldı!

TURİZMİN SESİ

İstanbul Lütfi Kırdar, 27 Şubat-01 Mart 2014 tarihlerinde düzenlenen; kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün ilk fuarı “Ace of Mice Exhibition Fuar ve Zirvesi”nde yerini aldı!Türkiye’de kongre turizminin profesyonel olarak başlamasını sağlayan ve ilk kongre merkezi olan İstanbul Lütfi Kırdar; kongre, toplantı ve etkinlik sektöründe yeni müşteri ve pazarların kazanılmasını, sektör paydaşlarının kendi içerisinde ve hedef kitleleriyle buluşmasını, Türkiye M.I.C.E. sektörünün bilinirliği ve algısının global M.I.C.E. pazarında yükseltilmesini amaçlayan “Ace of Mice Exhibition Fuar ve Zirvesi”nde yerini aldı.

İş, kültür ve sanat dünyasını buluşturan merkezde yer alan İstanbul Lütfi Kırdar,1996 yılından bugüne Rumeli ve Ana binasında teknik alt yapısı, yiyecek-içecek hizmetleri ve tecrübeli kadrosu ile faaliyet göstermekte olup; 5000’i aşkın organizasyon ile 192 ülkeden, yaklaşık 7 milyon konuk ağırlayarak geldiği noktada ilk ve lider olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.Kongre vadisinin kalbinde bulunan İstanbul Lütfi Kırdar, muhteşem Boğaz manzaralı ve gün ışığı alan salonları ve İstanbul’un şık restoranlarının, lüks mağazalarının kesiştiği noktadaki konumu ile; kongrelerden fuarlara, konserlerden sergilere, her çeşit etkinliğe ev sahipliği yapabilecek kapasitededir.