İSTANBUL CİTY PORT’TA BOAT SHOW AÇILDI

Sahilyolu'nun Pendik bölümünde, MARINTURK İstanbul City Port' ta açılan “İstanbul Boat Show”, deniz tutkunlarını ağırlamaya başladı

TURİZMİN SESİ-Kadir Toprakkaya – KADIKÖY LIFE


Bu yıl, Shop&Miles Card'ın ana sponsorluğunda 28'incisi düzenlenen “İstanbul Boat Show”, bugüne kadar Türkiye'de düzenlenen en büyük denizcilik fuarı oldu.

Fuarda 200 firma, 600 ulusal ve uluslararası markayı temsil ediyor. Marina'da boyları 3 ile 50 metre arasında değişen 273 tekne sergileniyor. Fuarda sergilenen teknelerin en düşük fiyatı 4 bin Euro, en yüksek fiyatı ise 12 milyon Euro civarında...

Titanic Hotel, Boat Show'da...
İstanbul'un Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçen bu büyük organizasyonda, başka bir ilk daha yaşandı. Titanic Oteller Grubu'nun Catering Bölümü, fuarda 600 metrekarelik bir stand kiralayarak, ünlü şefleri Abdullah Usta'nın hazırladığı birbirinden güzel mönülerini ziyaretçilere tatdırdı. Bölgeye çok yakın olan Titanic Business Delux Hotel Kartal'ın tanıtımının da yapıldığı fuar, 26 Ekim akşamına kadar açık kalacak.



Titanic Oteller Grubu'nun Catering Bölümü Yönetcisi Hüseyin Aygün, Genel Müdür Uğur Ofluoğlu, Satış Pazarlama Direktörü Seher Baysal, Milli Aşçılarımızdan Abdullah Usta ve Halkla İlişkiler Müdürü Melek Subentekin'den oluşan yönetim, tam kadro fuarda ağırlıklarını hissettiriyorlardı.