IŞIK ÜNİVERSİTESİ USTALARI AĞIRLADI

Işık Üniversitesi, ünlü oyuncular Müjdat Gezen ve Mustafa Alabora'yı ağırladı.

TURİZMİN SESİ


İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinliklerine akademik destek vermek amacıyla bir dizi konferans düzenleyen Işık Üniversitesi,  ünlü oyuncular Müjdat Gezen ve Mustafa Alabora'yı ağırladı.

Işık Üniversitesi'nin yıl boyunca müzikten sinemaya, tiyatrodan operaya sanatın her dalının ele alacak şekilde düzenlediği İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Konferansları'nın dördüncüsü 5 Mayıs Çarşamba günü “Tiyatro Sohbeti” başlığı altında ünlü oyuncular Müjdat Gezen ve Mustafa Alabora tarafından verildi.

Sanat hayatının 50. yılını geride bırakan Müjdat Gezen ile meslektaşı ve yakın arkadaşı Mustafa Alabora, tiyatro ve sinema yaşamları boyunca yaşadıkları ilginç anıları kendine özgü eğlenceli üsluplarıyla dinleyiciler ve Işık Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı. Hem öğrencilerden hem de diğer katılımcılardan büyük ilgi gören konferans eğlenceli anlara sahne oldu.

 Işık Üniversitesi Şile Kampüsü'nde gerçekleştirilecek konferanslara, Mayıs' ta Yekta Kara, Haziran'da Avadis Hacınlıyan, Ekim'de Kamil Özkartal, Kasım' da Süleyman Saim Tekcan ve Aralık ayında Dr. Nezih Hekim konuk olacak.