İşadamı Faik Somer'den anlamlı ziyaret

İşadamı Faik Somer; Dedesinin ismini taşıyan okulu “ İstanbul Prof Faik Somer Spor Lisesi”ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi

TURİZMİN SESİ


Okul Müdürü Halil İbrahim Yetimoğlu’nun odasında ağırlanan İşadamı Faik Somer’e İstanbul Prof Faik Somer Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Ali Dedeoğlu, Memur Arzu Angi  ve Okul Aile Birliği Üyeleri  tarafından eşlik edildi. İşadamı Faik  Somer ve idarecilerle okul gezisi yaptıktan sonra plaket ve çiçek taktimi gerçekleşti.

Öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelen Faik Somer; Okulunuz idaresi ve  öğretmenleri ile başarılı bir eğitim yapıyor. Katıldığınız yarışmalar ve kazandığınız başarılar göğsümüzü kabartıyor, dedemin ismini taşıyan  Prof Faik Somer Spor Lisesi idarecileri başarılı eğitimi güvenimizi daha da artırıyor dedi.

Okula Dedemin isminin verilmesi ve başarılı bir Spor okulu olmanızdan dolayı onur duyuyorum. Dedemin ismini taşıyan  Prof Faik Somer Spor Lisesi'nde  en yakın zamanda yine bir araya geleceğiz. İstanbul  Prof Faik Somer Spor Lisesi idaresi ve Oku Aile Birliği Üyeleri İşadamı Faik Somer'in okula ziyaretinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.