İNTRA TURİZM 30.YILINI KUTLADI

Intra seyahat acentesi, 30. yılını İstanbul Sarıyer'deki Event Garden'de düzenlediği bir açık hava partisi ile kutladı.

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Intra Turizm kuruluşunun 30. yılını çalışanları ve turizm sektoründen dostlarıyla birlikte kutladı.İstanbul Bahçeköy'de, ormanlık alanda düzenlenen açık hava partisine, başta geçtiğimiz 30 yıl içinde Intra'ya desteği ve emeği geçmiş eski ve mevcut çalışanları olmak üzere Turizm il Müdürü Sn. Prof. Ahmet Emre Bilgili,Taf Başkanı Yalçın Manav Skal İstanbul eski başkanı Kemal Özyiğit Intra turizmin iş ortakları ve tedarikçileri aileleri ile birlikte katıldılar.

30. yıl pastasını İntra Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Karaoğlu ve İntra çalışanları birlikte kesti.

İtalya ve İspanya pazarları başta olmak üzere yurtdışından Türkiye'ye incoming ve incentive ağırlıklı çalışan seyahat acentesi İntra, 30. yılını, İstanbul Sarıyer'deki Event Garden'de düzenlediği ve çalışanları, partnerleri ve sektör temsilcilerinden oluşan kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir açık hava partisi ile kutladı. Geçen yıldan beri yürüttüğü ASTA-Türkiye Başkanlığı kapsamında, Nisan ayında çoğunluğu ABD'li iki bin kadar turizmcinin katılımıyla İstanbul'da gerçekleşen ASTA IDE 2010 kongresinin başarısından dolayı haklı bir gururu yaşayan Intra Turizm'in kurucusu ve CEO'su Ertuğrul Karaoğlu, 30. yıl partisinde kısa bir konuşma yaptı.

30. yıl partisinde kısa bir konuşma yapan İntra Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Karaoğlu, 30 yıl içerisinde Intra ile işbirliği yapan, İntra'nın çalışmalarında emeği geçmiş tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Konuşmasında Intra'nın uluslararası bir operatör olma yolunda bilişim ve internet altyapısını geliştiren yatırımlar yaptığını ifade eden Karaoğlu, bu yeni dönemde yeni standardlar oluşturma ve uygulamaya başlamalarının da gündemde olduğunu ekledi


“ÇEVRE ÖNEMLİ KRİTERİMİZ OLACAK”
Intra'nın bundan sonraki vizyonu arasında çevrenin önemli bir yer tuttuğuna değinen Karaoğlu, “Çevremizi koruyan standartları iş hayatımızdaki uygulamalarda konularımızın başına koyacağız.


"GENÇ TURİZMCİLERİN YETİŞTİRİLMESİ İÇİN VAKIF KURULACAK”
“Green Intra” kavramıyla ifade edilen çevreci standardlar oluşturulacağı ve gerek tedarikçi seçiminde gerekse de ofis ortamı ve yeni ürün geliştirme konularında bu standardların uygulanacağını ekleyen Karaoğlu'nun 30. kuruluş yıldönümü vesilesiyle hedeflediği bir diğer proje ise bir vakıf kurmak ve turizmci olma yolunda yürüyen ihtiyaç sahibi gençlere eğitim ve dünyayı keşifleri için yardımcı olmak.

Bu kapsamda Intra Turizm 30 öğrenciye eğitim bursu verecek ve ayrıca 30 öğrencinin de İspanya ve İtalya'ya seyahatlerini organize edecek.

Konuşma sonrası Ertuğrul Karaoğlu tarafından Intra bünyesinde 5 – 10 - 20 yıl ve üzeri birlikte yol aldığı iş arkadaşlarına ödül dağıtımı yapıldı ve tüm katılımcıların dahil olduğu sürpriz bir çekiliş de düzenlendi.

Ayrıca, yapılan çekilişte ise davetlilerden bazıları iç ve dış hat uçak bileti, farklı restoranlarda yemek gibi farklı hediyeler kazandılar.

Intra Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Karaoğlu ve tüm Intra ailesi konuklarla özel olarak ilgilendi nazar değmesin diye maviye büründüler


İntra'nı 30.yıl kutlamalarına katılan İstanbul Kültür ve Turizm il müdürü Prof Ahmet Emre Bilgili Türk turizminde 30. Yılını kutluyor olmak büyük bir başarı piknik alanına girişte 30 yıl önce çekilen ERTUĞRUL KARAOĞLU'nun resimlerini baktım şimdiki halinden 1 tek fark görebildim oda saçlarına kır düşmesiydi yüzündeki tebessüm ve samimiyeti aynen devam ediyor.

30 yıl kutlaması sebebiyle tüm intra ailesini canı gönülden kutluyorum dedi.

İntra Turkey 30. yılını kutlarken Turizm haber portalımız www.turizmin sesi.com  Genel yayın yönetmenine tüm çalışanları adına bir plaket taktim etti İntra Turkey  Ertuğrul Karaoğlu ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Turizm Haber  siteleri  intra'nın 30. yıl kutlamasında yanlarında bulundu

Türkiye Turizm haber sitesi Genel yayın yönetmeni Özkan Altıntaş  intra'nın 30. yıl kutlamasında ailelesi  ile birlikte katıldı

Turizm Gazetesi'nden İsmail Toksoy İntra'nın 30. yıl kutlamasına eşi ile katıldı

Turizm Fotoğrafçısı ve Haliltuncer.com sahibi Duayan turizmci Halil Tuncer Çocuklarla ilgilenirken fotoğraflamayıda ihmal etmedi

İntra minikleri unutmamıştı onlar için palyonçolar ve ilgilenmeleri için yardımcı dostları hazır bulundu .her zaman oragnizasyonlarda bir eksikli yaşanırdı bu bizlerin gözüne hemen çarpardı fakat 30 yıllık bir tecrübeyle bu olasılık sıfırlanmıştı. Organizasyonu düzenleyen emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz