INTERMODAL TANK USA İLE EKOL İŞBİRLİĞİ

Çeyrek asırlık geçmişiyle dünya genelinde 5 bin adet ISO ve flexi tanklarıyla likit taşımacılığının liderlerinden Intermodal Tank Transport USA Türkiye acentesi olarak Ekol Lojistik ile anlaştı

TURİZMİN SESİ
Dünya üzerinde sayılı tank operatörünün üye olabildiği ITCO'ya (The International Tank Container Organisation) 2009 yılında dahil olan Ekol Lojistik; forwarding - likit taşımacılık hizmetleri kapsamında talep edilen her türlü hacme cevap verebiliyor.

Kimyasal, gaz ve gıda maddelerinin lojistik operasyonlarını hızlı, güvenli, çevreye duyarlı ve mümkün olan en yüksek hacimlerle yönettiklerini ifade eden Ekol Lojistik Forwarding Departmanı Yöneticisi Aykut Yakalı; “Dünya devlerinden Intermodal Tank Transport USA'in Türkiye acentesi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Likit taşımacılığı konusunda bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızı daha da büyüteceğiz. Bu anlaşma sayesinde yakın coğrafyada, özellikle Rusya, Türkî Cumhuriyetler ve Ortadoğu'da daha aktif hale geleceğiz. İstanbul'un merkez olacağı yapılanmamız dahilinde likit taşımacılılığında sadece deniz yolunu değil, kara ve demir yolunu da devreye alacağız” dedi.

Ekol Lojistik hakkında
1990 yılından beri müşterilerine taşımacılık hizmeti sağlayan Ekol Lojistik yaklaşık 2,400 çalışanı ve 200,000 metrekarenin üzerinde kapalı alanıyla Türkiye'nin lojistik sektörünün en büyük firmalarından biridir. İstanbul'da 13, Türkiye genelinde toplam 28 depo ve dağıtım merkezinde faaliyet göstermektedir.
ekol.com