İMA’DA EĞİTİM DÖNEMİ BAŞLADI

Dünyanın en saygın moda okulları ile işbirliği içerisinde geleceğin moda profesyonellerini yetiştiren, Türkiye'nin en yetkin moda eğitim platformu İstanbul Moda Akademisi 03 Ekim Pazartesi itibariyle yeni eğitim dönemini başlattı

TURİZMİN SESİ-HANDE KURT


Türkiye'de modaya yeni bir soluk getiren İMA, endüstrinin ihtiyaçlarına göre kurgulanan; uygulamaya dayalı eğitim içeriği ve uzman eğitmen kadrosu ile moda alanında kariyer yapmayı hedefleyen yeni nesil moda yeteneklerini sektöre kazandırmaya devam ediyor. İMA Akademik Direktörü Eda Dorman ile İMA eğitmenleri arasına yeni katılan Raf Stesmans yeni dönem öğrencileriyle buluşarak eğitim dönemini başlattı. Royal College of Antwerp'de Moda Tasarımı eğitiminden sonra Freelance Moda Tasarımcısı olarak çeşitli markalarda görev alan Raf Stesmans, halen C&A, Lacroix, Art of Vanity, Channel için tasarımlar yapıyor. Stesmans, 2011-2012 eğitim dönemi süresince İMA eğitmeni olarak görev yapacak.

Dünyanın en seçkin moda eğitim kurumlarının başında yer alan, yüz yıllık köklü bir geçmişe sahip London College of Fashion (LCF) ile işbirliği içinde yürütülen İMA'nın eğitim programaları arasında yer alan Moda Tasarımı ve Teknolojisi Lisans Programı, lisans eğitiminin ilk iki yılına eşdeğer olup programdan mezun olanlara İMA ve LCF olmak üzere çift diploma hakkı kazanarak dilerlerse eğitimlerine LCF bünyesinde Londra'da devam edebilme fırsatı sunuyor. ''Moda Tasarımı ve Teknolojisi Lisans Programı'' hafta içi her gün ve tam zamanlı olarak devam ederken ''Moda Tasarımı, Moda Yönetimi, Moda Perakendesinde Merchandising ve Satın Alma, Görsel Mağazacılık ve Vitrin Tasarımı, Moda Editörlüğü, Moda Fotoğrafçılığı, Styling, Moda Tasarımında Photoshop-Illustrator'' gibi sürekli eğitim programları hafta arası ve hafta sonları devam edecek.