İLK OFİS DİDİM'DE AÇILDI

Yatçılık sektöründeki kalite standartlarını artırmayı hedefleyen Profesyonel Yatçılar Derneği (Professional Yachtmen’s Association), Türkiye’de ilk ofisini D-Marin Didim’de açtı

TURİZMİN SESİ


 Marina ve yatçılık denince akla ilk gelen Fransa, İtalya, İspanya, İngiltere ve Yunanistan gibi pek çok ülkede bölgesel ofisleri bulunan Profesyonel Yatçılar Derneği, D-Marin Didim’le beraber toplam 13 ülkede, 16 bölgesel ofise erişti. Ana merkezi Fransa’da bulunan ve Yunanistan, İtalya, İngiltere, Amerika, Yeni Zelanda dahil toplam 13 ülkede, 16 bölgesel ofise sahip Profesyonel Yatçılar Derneği’nin Türkiye’de ilk bölgesel ofisi D-Marin Didim oldu. 2011 yılında gerçekleşen kurumsal üyeliğinin ardından bölgesel ofis olmak için yaptığı başvurusu olumlu sonuçlanan D-Marin Didim, Profesyonel Yatçılar Derneği’nin bölgesel ofisi olarak süper yatlara sunduğu hizmet standartlarını daha da yükseltmeyi amaçlıyor.
 
126 kurumsal, 1250 kaptan ve yatçı üyesi bulunan Profesyonel Yatçılar Derneği profesyonel yatlar için en yüksek standartları korumak ve yatçılık sektöründe bilinci ve kaliteyi artırmayı hedefliyor.
70 m’ye kadar 576 yat bağlama ve 400 ton travel lift’i ile 600 yatlık kara park kapasitesi, tecrübeli ekibi ve sunduğu hizmet kalitesiyle Akdeniz’in en kapsamlı yat bakım, onarım ve kışlama merkezi olarak hizmet veren D-Marin Didim; Türkiye’nin en gözde turizm ve yatçılık destinasyonu Bodrum’a sadece bir saatlik mesafede bulunan konumuyla yat sahiplerinin gözdesi olmaya devam ediyor.