İLK 5 GİRİŞİMCİ ÜCRETSİZ

İtalyan kahve devi Testa Rossa Caffe, alışveriş merkezlerinde şube açmak isteyen ilk beş girişimciden herhangi bir bedel talep etmiyor

TURİZMİN SESİ


İtalyan WEDL fimasına bağlı Testa Rossa Caffe'den kendi işinin sahibi olmak isteyenlere özel fırsat… Girişimciler için uygun koşullar yaratan Testa Rossa, AVM içerisinde bayi açmak isteyen ilk beş girişimciden franchise bedeli almayacak.

Öte yandan, Testa Rossa Caffe, bu fırsat için taksitlendirme imkanı da sunarak yatırımcıların yükün oldukça hafifletiyor. Şu anda İstanbul'da üç, Ankara'da bir şube ile hizmet veren Testa Rossa Caffe, dünya üzerinde 44 ülkede 70'ten fazla şube ile yer alıyor. Tadıyla adından sıkça söz ettiren Testa Rossa Caffe, stratejik planlaması ile Türkiye'ye de yol almakta kararlı.

Kahve Çekirdekleri Dünyanın Kalitelileri
Bu uygunluk içerisinde kalitesinden de ödün vermediğinin göstergesi olan kahvelerin çekirdekleri, dünyadaki beş en iyi kalitedeki Arabica çekirdeğinin karışımından elde ediliyor ve bu sayede benzersiz, kadifemsi tadıyla damaklarda yer ediniyor.

Mozart'ın Evinde Bir Testa Rossa Caffe
Testa Rossa Caffe, Avusturya Salzburg'da Mozart'ın evinin içerisinde yer alan şubesi ile dikkat çekiyor. Misafirler kahvelerini yudumlarken ünlü besteci Mozart'ın da hayatından bir bulabildikleri bu mekanda, hem keyifli bir ziyaret hem de lezzetli bir kahve içmiş oluyorlar.

Hollywood'un dünyaca tanınan yıldızları da her yıl birçok kişinin akınına uğrayan evin ziyaretçileri arasında. Ve dünya tarihine adını yazdıran müzisyenin doğduğu eve uğrayan yıldızlardan Tom Cruise da molasını, Testa Rossa Caffe'nin kahveleriyle veriyor. Ayrıca, kahveye olan tutkusuyla bilinen Avusturya'da da Testa Rossa Caffe'nin oldukça fazla şubesi bulunuyor.