İletişim Platformu by Seda Çelik Grup Üyeleriyle Mega Denden yatında buluştu

İletişim Platformu by Seda Çelik Grup Üyeleriyle Mega Denden yatında 1 Şubat tarihinde sabah kahvaltısında bir araya geldi

TURİZMİN SESİ


Sunucu Seda Çelik tarafından kurulan İletişim Platformu, iş dünyasının lider firmalarının yöneticileri ve basın mensuplarını bir araya getiren, iletişim odaklı başarıyı hedef alan bir platformdur. İletişim Platformunun en büyük hedefi, düzenli etkinlikler ve söyleşiler düzenleyerek, İletişim odaklı farkındalık yaratmak. 13 yıldır medyanın içinde olan biri olarak, bir çok etkinlikte kitlelere hitap eden Ünlü Sunucu Seda Çelik, “Doğru iletişimle her şeyin çözümleneceğine inanıyorum. Hepinizin yüzünde samimiyet ve sevgi görüyorum. Bugün burada Denden Denizcilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Köseoğlu’nun ev sahipliğinde sizlerle birlikte olmak çok güzel. Nice güzel paylaşımlarımız olacak inşallah. Platformumu hem sosyal medyanın, hemde yaptığım işlerin gücüyle daha da çok büyütmek ve daha güzel yerlere ulaştırmak istiyorum. Hepiniz tekrar tekrar hoş geldiniz hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

YAPTIĞIMIZ İŞLERE DEĞER KATMAK İSTİYORUM
Seda Çelik; “Ekonomi muhabiri olarak başladım. Birçok başarı öyküsünde röportajlar yaparak başladım. Benim başarılı insanlarda gözlemlediğim bir şey vardı: Çok mütevazi olmaları. Özellikle sıfırdan gelen, halktan gelen insanların çok daha başarılı olduğunu gözlemledim. Bu başarı öykülerinden esinlenerek kendi başarı öykümü yaratma konusunda da bana çok büyük ilham kaynağı oldu. İnsanlarla iç içe olmayı çocukluğumdan beri çok severdim, çok dışa dönük bir çocuktum. Bu dışa dönüklük benim işimde tabi ki bir avantaj olarak yansıdı. Biraz da cesurum. Yapacağım şeyi kafaya koyduğumda risk alabiliyorum.

Özgüven patlamasına karşıyım ama bir şeyleri başlatma konusunda cesurum. Platformun bütün üyelerine ve Denden Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Köseoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bugün Tamer Bey ile benim enerjim çok güzel bir sinerji yarattı. Boğazın güzelliyle de birleşti. Katılan herkese ve basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” diyerek sözlerini noktaladı.

Denden Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Köseoğlu; “Sizlere ev sahipliği yapmaktan ve bu platformda yer almaktan mutluluk duyuyorum. Bugün sizi ağırladığımız Mega Denden, 2010’da yaptığım bir teknemdi. Özellikle bütün projeleri iç ve dış olmak üzere bütün dizaynları bana ait. Severek yapıyorum, ustalarımla tulumu çekiyorum bende çalışıyorum. Zevkle çalışıyorum” dedi.

YENİ DENDEN TEMMUZ’DA SUYA İNECEK
Tamer Köseoğlu; “32 metre, 2020 model Temmuz ayında bir teknemi daha suya indireceğim. Hakikaten çok özenle yapıyorum. 3 yıldır uğraşıyorum, iç ve dış dizaynı çok apayrı bir tekne olacak. Diğer teknelerimden çok farklı. İnşallah İstanbul turizmine, Türkiye turizmine yeni bir tekne kazandıracağız.

Onun heyecanını şimdiden yaşamaya başladık. İnşallah hayırlısı olur ve güzel bir şey ortaya çıkar” diyerek sözlerine son verdi.

Ünlü Sunucu Seda Çelik platform üyeleriyle keyifli vakitler geçirdi ve güzel sesiyle bir kaç şarkıyı seslendirdi.

Son günlerde Bayrağımız ile ilgili yaşanan olaydan dolayı Çelik, “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısıyla vatan, millet ve bayrak sevgisini ortaya koyarak, tepkisini gösterdi. Seda Çelik yorumuyla Huysuz ve Tatlı Kadın Şarkısını MEGA DENDEN 'de seslendirdi.

Mega DENDEN Ceo'su Tamer Köseoğlu bu güzel şarkıları İstanbul Boğazı'nda dinledikten sonra Trabzon'a uçarak Trabzon &Fenerbahçe maçını izlemeye gitti. Tamer Köseoğlu Galatasaray taraftarı olmasına rağmen tüm takımlar bizim ülkemizin değeridir dedi.