II. TÜRKİYE-AVRUPA FORUMU MARDİN'DE

Türkiye'nin AB üyeliği müzakere sürecine yönelik stratejik vizyon geliştirmeyi amaçlayan ve Avrupa ile Türk halkları arasındaki iletişimin kurumsallaşarak güçlenmesine katkı sağlaması öngörülen ''II. Türkiye-Avrupa Forumu''Mardin'de gerçekleşecek

TURİZMİN SESİ


Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mardin Valiliği ve Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi işbirliğiyle Mardin Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek forumu izlemek isteyen basın mensuplarının, bağlı bulundukları kurumlarından alacakları irtibat numaralarını da içeren görevlendirme yazılarıyla en geç 4 Aralık Cuma günü mesai saati bitimine kadar ''Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Ceyhun Atıf Kansu Caddesi No:122 Balgat-Ankara'' adresine başvurması gerekiyor.

Forumu takip etmek üzere etkinliğe akredite olan ulusal veya uluslararası statüdeki her haber ajansından bir muhabir ile bir foto muhabiri veya kameraman, her televizyon kanalından bir muhabir ve bir kameraman, her gazeteden ve internet haber ajansından bir muhabirin masrafları (ulaşım-konaklama-yemek), söz konusu kontenjan çerçevesinde forumu düzenleyen kurum tarafından karşılanacak.
Genel yayın yönetmenleri ve köşe yazarları için ayrıca kontenjan ayrılırken, belirtilen kontenjan dışında foruma akredite olan medya mensuplarının masraflarının kendilerine ait olacağı belirtildi.
Başvuru sahipleri, akreditasyon kartlarını 10 Aralık 2009 tarihinde Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde kurulacak basın masasından resimli kimlik kartlarını ibraz etmek suretiyle şahsen alabilecek