İFTARDA KÜLÜNÇE SOFRASI

Külünçe, Şanlıurfa ilinin merkez ilçesine bağlı bir köy ve bu köyün ismi İstanbul’da Şişli Abide-i Hürriyet caddesi üzerinde otantik bir kebapçıda yaşatılıyor

TURİZMİN SESİ- Bora ÖZGEN


İstanbul (Turizmin Sesi) Et ve kebap çeşitlerinin lezzeti ile takdiri yakalayan Külünçe Sofrası, Güneydoğu mutfağının en güzel örneklerini sunarken, akşam yemekleri ile de halkın yakinen tanıdığı ünlü  misafirlerine Külünçe lezzetlerini sunuyor.

Külünçe Sofrası kullandığı tüm ürünleri misafirlerine sunarken öğünebileceği tazelikte olmasına özen gösteriyor. 

Külünçe Sofrası sahibi Çetin Müjde Bora Özgen'e bir çok ünlü isim Külünçe Sofrasının maharetli ellerinden çıkan lezzetli çeşitleri tercih ediyor bunun sebebi ise kullanmakta olduğumuz taze ürünler, lezzet farkı ve bu lezzetlere kattığımız  sevgimiz ile servis yapmamızda yatıyor dedi.
 
 
Şanlıurfa karışık kebap çeşitlerini sinema ve sanat dünyansının tanınan yüzlerini  çok beğendiğini söyledi.
 
 
Kebap yanında bakır tasta ayran görsellik kazandırırken ayranın özelliği farklı bir tat katıyor .
 
 
Çetin Müjde Külünçe sofrasında en çok Külünçe   kebabı ve beyti tercih ediliyor.
 
 
Külünçe  kebabının içine közlenmiş dometes, biber ve patlıcanla harmanlayıp yarım adana ve çöp şiş ilaveyle kiremit tavada yapılıyor farklı bir lezzet ile damaklar şenleniyor.
 
 
Külünçe Kebabı mekanın özel spesyallerinden 
 
 
Külünçe sofrasında her güne özel çiğ köfte yoğuruluyor taze ve leziz
 
 
Külünçe sofrası içli köftesi Çetin ustanın ellerinde çıkıyor her biri aynı lezzet
 
 
Külünçe sofrasında künefe yemediyseniz büyük bir kayıp inanın her yerde künefe yapılıyor ama burada bir farklı sadece deneyerek farkına varabilirsiniz
 
 
 
 
Çetin Müjde  Ünlü söz yazarı ve yorumcu Ahmet Selçuk İlkan ile 
 
 
Sibel Turnagöl'de Külünçe sofrasının müdavimlerinden 
 
 
Külünçe Sofrası,Çetin Müjde Wilma Eres'e özel olarak Külünçe Kebap tavsiye etti ve Wilma ise bu tadı çok beğendiğini ama bunu yanında diğer kebaplarıda denemek istediğini söylemiş ve bizde ortaya karışık kebaplardan bir menü yaptık amacımız her müşterimizi  memnun etmek  her müşterimiz bizim için özeldir dedi. Damak zevkinize uygun her çeşit yemeği Külünçe Sofrasında bulabilirsiniz. Aileniz ve Sevdiklerinizle güzel bir günün başlangıcı yada  akşam yemeğinde Külünçe Sofrasında yemeğe ne dersiniz? Sizleri misafirimiz olarak görmek bizleri onurlandıracaktır.
 
Külünçe Sofrası
Abide-i Hürriyet Cad. No: 265 Şişli Adliyesi Yanı Merkez (Şişli) Mh.Şişli,Türkiye İstanbul  
Tel:  (0212) 230 4621
 
https://www.turizminsesi.com/haber/iftarda-kulunce-sofrasi-14714.htm