İftar davetleri için geri sayım başladı

Rescate Hotel Asia Hotel İstanbul'un merkezi lokasyonunda sizlere iftarda ve sahur da lezzet vaat ediyor

TURİZMİN SESİ

Hep deriz ya ön büro otelin kalbi, görünen yüzü diye; evet çok doğru santrali arayınca o ilk ses insanı cezbeder o yakınlığı duyarsınız, sanki evinizi aramışsınız aile fertlerinden biri telefonu açmış gibi sevinirsiniz. Çünkü otele adım atmadan önce ilk iletişime geçtiğimiz kişi telefonu açan “O” ses olur  “İyi günler Rescate Otel Asia, ben Menekşe size nasıl yardımcı olabilirim?” der. Ve sizi yönlendirmeye başlar o sevecen ses. Telefonun ucundaki o ses sizi otele gelmeden sevdirir, çeker.

 
Birde o otelin F&B Müdürü çok önemlidir.
Misafirlerle kişisel olarak tek tek ilgilenir, servisle ilgili olarak şikâyetler varsa  ve önerileri olup, olmadığını kontrol eder bizzat ilgilenir. Çevresine karşı güler yüzlü ve çok nazik davranmaya özen gösterir. Yiyecek & İçecek departmanı ve alt bölümlerinin tüm faaliyetlerinden sorumlu olduğunun mesuliyetinin farkındadır.
 
 
Sorunsuz servis ve lezzetin  işlevlerinin eksiksiz ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için personelin eğitiminden sorumlu olur ve takip eder. Böyle düzenli ve bir dakika dinlenmeyen, herkesten fazla mesai yapan, o iki gözü otelin her yanını görür. Rescate Otel Asia’ da böylesine işine  kendini adamış, aynı otele yıllarını vermiş bir F&B Müdürü Cemil Kızıltaş var. 
 
 
Rescate Otel Asia’ da 3 restoran var. Farklı ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken,  Mundo Restoran, Laluna Restoran  ve Del Sol  Restoran olmakla beraber bu üç restoranın modern İç mimarisi ile farklı ve şık tasarımlarıyla dikkat çekerken restoranın  konsepti sofistike ve yüksek standartlarda modern restoranlardan, klasik tarzlarda tasarlanmış. Pek çok alternatifi bir arada bulabileceğiniz bu değişik restoranda tasarımlarıyla sizlere ilham kaynağı oluyor.
 
 
Hep deriz ya “Ah nerede o eski RAMAZANLAR” 
Tabiî ki Ramazan boyunca her gün Rescate Hotel Asia’ da yaşanacak. Rescate Hotel Asia Hotel İstanbul'un merkezi lokasyonunda sizlere iftarda ve sahur da  lezzet vaat ediyor.
 
 
Lüks ve konforun buluştuğu Anadolu yakasının en prestijli otelleri arasında bulunan  Rescate Hotel Asia’ nın birbirinden farklı üç Restoranında,  Türk ve Dünya mutfağının seçkin yemeklerinin eşliğinde Ramazan keyfini çıkaracaksınız.Böylesine özel Mundo Restoran,  Laluna Restoran  ve Del Sol  Restoran olmakla beraber bu üç restoran 6 seçenekli iftar menüsü ile iftarda ve sahurda açık büfe hizmetiyle sizleri bekliyor. Grup yemekleri için ideal konsepti ile rahatınız ön planda tutulmuş. Arzu edenler için İftarda istenirse açık alan bahçe de kullanılabiliyor.
 
 
Eşsiz konumu, lezzetli menüsü ile Dünya mutfağının başarılı yemeklerine menülerinde yer vererek Rescate Hotel Asia akşam iş çıkışlarınızda arkadaş çevrenizle güvenle eğlenebileceğiniz nadide mekânlardan.  Lezzet konusunda titiz davranan mekânın mutfağında bulunan Executive Şef ve ekibi mutfağından çıkan lezzetleri tatlandırıp, renklendirirken, Restoranda açık büfe kahvaltı, Geleneksel Van kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği olmak üzere üç ana öğün için açık olup, Rescate Hotel Asia Hotel İstanbul'un birinci katındadır.
 
 
Mundo Restoran,  Laluna Restoran ve Del Sol  Restoranda zenginleştirilmiş açık büfesi Ramazan’ın tüm geleneksel lezzetlerini sunmak üzere sizin için hazırlanıyor.
 
 
İftar davetleri için, geri sayım fırsatının başladığı bu özel günlerde yaptıracağınız rezervasyonlarda çok özel fiyatlarla karşılaşacaksınız. 
 
 
Van Kahvaltısının Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesini sağlayan iyi hizmet anlayışıyla ve örnek ve çağdaş Türk kadını, girişimci ve hayırsever bir Van sevdalısı olan “cesur ve güzel anne” Hatice Şule Gökırmak, Rescate Hotel Asia Hotel’in yönetimini üstlenmiş durumda. 
 
 
Daha önce ABD’ye ait olan 18 bin 941 kişilik rekor, 51 bin 793 kişiyle dünyanın en kalabalık sofrası olarak kırıldı. Bu rekoru  Van’a getiren ve bu rekoru Van halkına armağan eden Şule Gökırmak, Rescate Hotel Asia Hotel İstanbul'da gerçek Van kahvaltısı sunuyor.
 
 
İftarda ve Sahurda Van kahvaltısıyla başlayıp lezzetli yemeklerin tadına varmak için, bu güzel mekânda rezervasyon yaptırmak artık size kalmış.  
 
 
Kahvaltı keyfi için konforu ve lezzeti bir arada yaşayacağınız bir mekân aramak yerine,  Guinness Van Kahvaltı Sofrası Dünya Rekoru’ nu hakkıyla almış kahvaltı zevkini yaşamak ve yeni lezzetler tatmak için Ümraniye'deki Rescate Hotel Asia’ da rezervasyon yaptırabilirsiniz. 
 
 
Rescate Hotel Asia Hotel Ramazan’da  İftara ve Sahura hazır olarak sizleri bekliyor.
 
ADRES: Alemdağ Caddesi, Tepeüstü Mevkii, Site Yolu Sokak, No:20 
Ümraniye/İstanbul
T: +90 0216 632 1 632 
F: +90 0216 631 20 20
E-posta: infoistanbulasia@rescatehotels.com