ICVB’DEN YENİ BİR HİZMET

ICVB tarafından Kongre ve Toplantı planlayıcılarının tanıtım ve pazarlama faaliyetlerine destek olmak amacı ile hazırlanmış olan 'İstanbul Destinasyon Pazarlama Kiti' kullanıma sunulmuştur

TURİZMİN SESİ
İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu, adaylık ve organizasyon çalışmaları kapsamında verdiği hizmetlerin yanı sıra, özellikle İstanbul'a kazandırılan kongreler için “İstanbul Destinasyon Pazarlama Kiti” ile eksiksiz bir pazarlama paketi sunmaktadır. Kongrelere katılımı arttırmak üzere hazırlanan bu çalışma ile kongre organizatörlerine İstanbul görsel arşivi, tanıtım metinleri, elektronik karttan poster alternatiflerine kadar bir çok tanıtım malzemesi dijital olarak sunulmaktadır.

ICVB Genel Müdürü Elif Balcı Fisunoğlu, İstanbul'un 2010 yılında dünyanın en önemli 7.kongre destinasyonu olması paralelinde, uluslar arası toplantılara ev sahipliği yapan derneklerin, artan ihtiyaç ve talepleri ön görülerek hazırlanan Kitin, kongreye maksimum katılımı sağlamak, tanıtım çalışmalarını desteklemek amacı ile hazırlandığını ve Kongre organizatörleri için büyük kolaylık sağlayan bu Kitin kongrenin bilinirliğini artırmaya yardımcı olacak bir çok efektif yöntemi sunduğunu belirtiyor.

Fisunoğlu, “Yerel ve uluslar arası dernekler ile toplantı düzenleyen partner'larının taleplerini dinlediklerini ve hizmetlerini pazarlamalarının daha etkili olması için baştan sona kadar, yalınlığa odaklanarak, 'Logonuz burada' yaklaşımıyla, partner'larının işlerini daha iyi, daha hızlı ve daha kolay yapmalarına yardım etmeyi amaçladıklarını” belirtiyor.
ICVB' nin 1997 yılında kurulduğundan bu yana kar amacı gütmeyen bir destinasyon pazarlama organizasyonu olarak; kazandığı deneyimler ve İstanbul'da uluslar arası etkinliklere ev sahipliği yapan kuruluşlardan gelen tavsiyelerle geliştirilen İstanbul Destinasyon Pazarlama Kiti çok amaçlı içeriklerin yanında etkili metinler ve görsellerinin yer aldığı DVD ile birlikte sunulmakta…

“İstanbul Delege Destekleme Kiti içinde:
• Kullanım kılavuzu
• İlan, poster, kartpostal gibi kullanıma hazır pazarlama materyalleri
• Afiş ve e-mail başlıklarını içeren on-line tanıtım araçları
• Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve İstanbul bölgeleri ile birlikte çeşitli mekanları, yemek, alışveriş ve daha birçok konuda geniş içerikli makaleler
• İstanbul'un görsel çarpıcılığını, 24 saat şehir hayatını içeren bir belgesel dahil olmak üzere, 3 adet tanıtıcı video
• Türk Hava Yolları toplantı sektörü ve Türk Kongreleri programını içeren seyahat teşvikleri hakkında bilgi yer almaktadır.

Toplantı organizatörleri, İstanbul Destinasyon Pazarlama Kiti'ni; İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ile iletişime geçerek temin edebiliyorlar. (Istanbul@icvb.org)