HUZURLU TATİLİN ADRESİ

Yoğun geçen iş ve çalışma döneminden sonra, harika bir tatil geçirmeyi kim istemez ki

TURİZMİN SESİ


Tarih boyunca Pers, Büyük İskender, Roma, Bergama Krallığı, Bizans, Menteşeoğulları ve Osmanlıların egemenliğinde kalan Fethiye'de, huzurlu bir tatilin adresi Yacht Otelleri, misafirlerinin tüm hayallerini gerçekleştirecekleri bir düş diyarı sunuyor. Yacht Otelleri özenle hazırlanmış dekorasyonu, Akdeniz'in muhteşem tatları ile bezenmiş mönüsü, muhteşem denizi, doğayla baş başa konumu ile konuklarının yorgunluğundan arınmasını sağlıyor. Misafirlerinin denizin ve tuz kokusunun rahatlatıcı etkisiyle tamamen bütünleşmesini sağlarken, tatillerinde konforu ve lüksü aynı anda yaşayabilecekleri güzelliklere de ev sahipliği yapıyor.

Düşlerindeki tatili yaşamak isteyenlerin düş diyarı olan Yacht Otelleri, unutulmaz anlar yaşamak isteyenler için ayrıcalıklı hizmetlerde sunuyor. Jakuzili süitleri, penthouse dairesinin yanı sıra Yacht Otellerine ait tekne ile de romantik ve huzurlu minik mavi yolculuklar planlıyor. Gün batımında çiftler baş başa kalıyor, ıssız koyları dolaşıyor, gecenin en güzel anında yıldızları izleyebiliyor. Tatilinizde birkaç gün boyunca bırakın kendinizi, deniz, rüzgar kokuları üzerinize sinsin, bırakın Ege, tüm sıkıntılarınızı üzerinizden yıkayıp atsın... Biz de size konforumuzla eşlik edelim. Yacht Otelleri'ne birkaç parça eşya ile gelin yeter, huzuru bile biz sağlıyoruz….

Yacht Group
Yacht Butik Hotelleri Fethiye'nin gözbebği Karagözler mevkiinde yer alan, çağdaş minimalist tasarımı, Akdeniz mimarisiyle inşaa edilmiş, denize ve doğaya doyabileceğiniz butik otellerdir. Toplam yatırım değeri 7 trilyon olan Yacht Group, toplam 69 oda kapasitesinin yanı sıra ve 30 yat kapasiteli bir marinaya sahiptir.

Yacht Boutique Hotel
Otelin dış cephesinde ve bahçesinde kullanılan Kalkan taşı bölgenin karakteristik özellikleriyle iç içe geçmiş durumda. 34 odalı otelde, her katta bulunan özel tasarımlı deniz manzaralı odaları görmeye değer.
İç mekanlarda kullanılan birbirine uyumlu Neo Classic mobilyalar ve objeler oteli ayrı bir boyuta taşıyor. Toplantı ve iş seyahati için sunulan olanaklar, aradığınız tüm detayları fazlasıyla karşılayabilir. Al a Carte Restaurant'ında yıldızların altında içilen bir kadeh kırmızı şaraba ve manzaraya doymak mümkün değil.

Beş yıldız otel odası konforunda özel dekore edilmiş toplam 30 standart 4 suit odası bulunan otelde aynı zamanda açık yüzme havuzu, jakuzi, çok amaçlı salon ve modern konferans salonu bulunmaktadır. Yacht Boutique Hote'in Alacarte Teras Restaurant'ında gemi güvertesindeki bir kaptan edasıyla Ege'nin maviliklerine ve gün batımının büyüleyici manzarasına demirlemeniz mümkün. 70 kişilik kapasiteye sahip, teknik donanımlı ve ses yalıtımlı özel dekore edilmiş toplantı salonuyla iş seyahatleri için her türlü rahatlık düşünülmüştür.