HOTSTOP TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE

HOTSTOP, Bodrum OASIS AVM ve Mersin KİPA AVM'de

TURİZMİN SESİ


“Keyifli bir mola” sloganı ile metropollerle buluşmaya devam eden dünyanın ilk mobil kafe zinciri HOTSTOP, Anadolu'da büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiği Gaziantep SankoPark ve M1 Real Alışveriş Merkezi'nin ardından, şimdi de tatilcilerin gözde mekanı Bodrumluların önemli uğrak yerlerinden OASIS AVM'de ve Mersin KİPA AVM'de yerini almaya hazırlanıyor. HOTSTOP Mobil Kafeleri çok yakında İzmir, Antalya ve Konya'da da Anadolu ile buluşmaya devam edecek.

İlgi çekici tasarımı ve essiz lezzetleri ile hızla seçkin mola yerlerine dönüşen HOTSTOP'lar, sosyal yaşam alanlarının keyifli mola yerleri olmaya devam ediyor. 2011 yılında yatırımlarına hız veren HOTSTOP Mobil Kafeleri; İstanbul'un yanı sıra Anadolu'da da büyümeye devam edecek.
HOTSTOP'LAR “LOUNGE” KATEGORİSİ İLE İÇ MEKÂNLARIN DA ELİT KAFELERİ OLMAYA HAZIRLANIYOR…

Mobil konsept olarak yola çıkan HOTSTOP COFFEE&TEA, Mersin KİPA AVM'nin Şubat başında hizmete giren sinema katında HOTSTOP LOUNGE markasıyla yeni yüzünü göstermeye hazırlanıyor. HOTSTOP'ın ürün ve hizmetteki kalite standartları, LOUNGE markası ile modern kafe ortamlarına dönüşüyor. LOUNGE'da çeşit ve içerik olarak zenginleşen menüler, uygun fiyatlarla misafirlerini bekliyor.

2011 yılı içinde HOTSTOP LOUNGE'ları banka ve holdinglerin genel merkezlerinin girişlerinde, bankacılık üslerinde, Maslak'taki bazı gökdelenlerin giriş katlarında, Havaalanlarında, Üniversite kampüslerinde, AVM'lerin sinema katlarında, Fakülte Hastanelerinde görebilirsiniz. HOTSTOP “LOUNGE” markası ile üniversite ve hastanelerden alışık olduğumuz “Kantin” kavramına modern yüzü ve ürün kalitesi ile ciddi bir alternatif olmaya da hazırlanıyor. Birçok noktada iç mekanlarda HOTSTOP LOUNGE ile bulunulurken dış mekanda da HOTSTOP Mobil Kafeleri ile açık havanın elit mola yerleri olmaya devam edilecek.