HOTSTOP TÜRKİYE GENELİNDE BÜYÜYOR

Dünyanın ilk mobil kafe zinciri hızla büyümeye devam ediyor

TURİZMİN SESİ


“Keyifli bir mola” sloganı ile metropollerle buluşmaya başlayan dünyanın ilk mobil kafe zinciri HOTSTOP, hızla büyümeye devam ediyor. İlk etapta İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli, Samsun, Bodrum ve Mersin'in seçkin yerlerinde yerini alan HOTSTOP, yılsonuna kadar İzmir'den Antalya'ya Tekirdağ'dan Malatya'ya kadar Türkiye'nin birçok yerinde sizlerle buluşmaya hazırlanıyor. 2011 yılı sonunda Türkiye'de 70, yurtdışında ise 30 şube açarak büyümeyi hedefleyen HOTSTOP, “LOUNGE” konsepti ile iç mekanların da elit kafeleri olmaya hazırlanıyor.

Yurtiçinde ve yurtdışında görüşmelerin hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Çözümvar Danışmanlık Başkanı Akın Arslan, “HOTSTOP ile yarattığımız iş modeli yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Dev bir kupa şeklindeki özgün tasarımı, kaliteli demleme çayı ve dünya markası kahve lezzetlerini birleştiren konsepti, tamamen mobil kategorideki iş modeli ile niş özellikler taşımaktadır. Zira, 42.500 Euroluk bir yatırımla girişimcilere aylık minimum 2 bin 500 TL'lik gelir imkanı sağlıyoruz” dedi.

HOTSTOP'un, Türkiye'den çıkan bir dünya markası projesi olduğunu kaydeden Akın Arslan, “Türkiye başta olmak üzere, kahve kültürünün yaygın olduğu İskandinav ülkeleri, ABD, Kanada ve Rusya gibi ülkeler doğrudan ilgi alanımızda bulunmaktadır. Yurt dışına ülke bazında master franchise vererek büyümeyi hedefliyoruz. Bu anlamda ilk bağlantılarımızı B.A.E, Romanya ve Danimarka ile yaptık. ABD ve İngiltere'de fizibilite çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

HOTSTOP'lar “LOUNGE” markası ile iç mekanlarda…
HOTSTOP'un alışveriş merkezlerinden plaza önlerine, kampüslerden benzin istasyonlarına kadar birçok seçkin yerde yerine almaya başladığını belirten Akın Arslan, “Dev bir kupayı andıran görünümü, karşınıza çıktığında kafanızı çevirip bakmanıza vesile olacak kadar ilgi çekici tasarımı ve eşsiz lezzetleriyle dikkat çeken HOTSTOP, “LOUNGE” markasıyla yeni yüzünü göstermeye hazırlanıyor. HOTSTOP'ın ürün ve hizmetteki kalite standartları, LOUNGE konsepti ile modern kafe ortamlarına dönüşecek” dedi.

6 metrekarelik alana 80 ürünün sığdırıldığı HOTSTOP'lardaki donanım ve teknoloji ise, uluslararası kafe zincirleriyle yarışacak düzeydedir. Tüm kalibrasyonları uzaktan yönetilebilen tam otomatik espresso ve filtre kahve makineleri, kendi kendine yeterli temiz ve pissu sistemleri, -18/+4 soğutma dolapları, mikro dalga/panini fırınları, dijital menüboard'ları, hareket algılayıcılı kamera sistemleri ve tüm satış/lojistik bilgisinin online yönetildiği ERP altyapılarıyla HOTSTOP'lar, adeta teknoloji üssü konumundadır.