HOTSTOP MODERN CAFE ANKARA’DA AÇILDI

“Keyifli bir mola” sloganı ile metropollerle buluşmaya devam eden HotStop, Ankara'da açtığı 3 mobil kafenin ardından, Çayyolu'nun tercih edilen alışveriş merkezi Arcadium'da Ankara'daki ilk HotStopLounge'u hizmete açtı

TURİZMİN SESİ
Nisan başında Ankara'ya Bölge Müdürlüğü'nü kurarak Ankara yatırımlarına artarak devam edeceğinin önemli bir mesajını veren HotStop, bugüne kadar Ankara'da açtığı 3 mobil kafenin yanında, geçtiğimiz günlerde Çayyolu'nun tercih edilen alışveriş merkezi Arcadium'da Ankara'daki ilk HotStopLounge'u hizmete açtı. Özgün tasarımı ve mimarisiyle Arcadium'un zemin katına farklı bir hava getiren HotStop, eşsiz lezzetleri, kalitesi ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

HotStop Ankara Bölge Müdürü Aykut İşcanoğlu, HotStopkonseptinin ürün ve fiyatlarının müşteriler tarafından çok beğenildiğini ve 2012 yılı sonuna kadar Ankara'da 15'e yakın şube açmayı hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca çok yakında Ankara'da yeni bir HotStopLounge daha açacaklarını anlatan Aykut İşcanoğlu, Bilkent Cyberpark'ta geçtiğimiz ay kiralama yapıldığını, tadilat sürecinin halen devam ettiğini ve Cyberpark çalışanlarının Eylül başı itibariyle keyifli mola yerine kavuşacaklarını dile getirdi.

İngilizlerin sütlü çayını bir de HotStop'larda deneyin
Türkiye'de içebileceğiniz en iyi demleme çaylar ve yüzde yüz Arabica kahve çekirdeklerinden anında çekilerek hazırlanan kahvelerin HotStop'larda müşterilerin beğenisine sunulduğunu kaydeden Aykut İşcanoğlu, şunları söyledi: “İngiltere'de özel olarak harmanlanmış, 2.5 yaprak çaylardan oluşan Sri Lanka çaylarını kullanıyoruz. HotStop'larda kullanılan çaylar, dünyada süt ile karıştırılarak içilebilen nadir çaylardandır. İngilizlerin çok sevdiği sütlü çayı bir gün HotStop'larda birisine uğradığınızda denemenizi öneririz” diye konuştu.