HotelRunner’dan bir ilk

HotelRunner, Roomer iş birliği ile rezervasyon iptal güvence ürünü LifeHappens’ı entegrasyonları arasına ekledi. Artık oteller kendi rezervasyon modülleri üzerinden iptal güvencesi satabilecek

TURİZMİN SESİ


HotelRunner, misafirlerin iade edilemez rezervasyonlarını herhangi bir nedenle iptal edebilmelerini ve bu güvence sayesinde otellerin daha fazla direkt rezervasyon alabilmelerini sağlayan rezervasyon iptal güvencesi sistemi LifeHappens’ı entegrasyonları arasına ekledi.HotelRunner ve seyahatçilerin uluslararası pazar yeri olarak bilinen Roomer arasındaki bu stratejik birliktelik sayesinde HotelRunner kullanıcısı oteller, LifeHappens’ı rezervasyon modüllerine entegre ederek ücretsiz kullanabilecekler. LifeHappens sayesinde, oteller misafirlerine LifeHappens iptal koruması seçeneğini sunarak hem direkt rezervasyonlarını artıracak hem de iptal edilen rezervasyonlardan ek gelir elde edebilecek.

Roomer ile yaptıkları işbirliğini değerlendiren HotelRunner Kurucu Ortağı ve CEO’su Arden Agopyan, “HotelRunner rezervasyon modülüne kazandırdığımız LifeHappens entegrasyonu ile, misafirler tek tıkla rezervasyonlarını iptal edebilecek ve rezervasyon bedellerinin %80’ini geri alabilecekler. Böylelikle oteller hem iptallerden etkilenmeyerek zor durumda kalmayacak, hem de satılan iptal güvenceleri üzerinden ek gelir elde etmiş olacak. Roomer ile kurduğumuz, hem otelcileri hem de misafirlerini güvence altına almaya yönelik bu stratejik ortaklığa önem veriyoruz” dedi.Roomer’ın Kurucu Ortağı Ben Froumine ise “2016 yılı direkt rezervasyonların önem kazandığı bir yıl oldu. Oteller, Life Happens’ın iptal güvencesi ile kendi web siteleri üzerinden odalarını en iyi şekilde fiyatlandırırken, misafirlerine de rahat ve iptal edilebilir bir direkt rezervasyon tecrübesi sağlayor.” dedi.Yapılan işbirliği kapsamında HotelRunner kullanıcısı tesisler, LifeHappens’ı ücretsiz ve rezervasyon modülüne entegre olarak kullanabilecek.