Hotel Linkage Academy ilk mezunlarını verdi

Şehir’de Eğitimleri Tamamlanan Hotel Lınkage Akademy İlk Mezunlarını Verdi

TURİZMİN SESİ

İstanbul Şehir Üniversitesi Kuluçka Merkezi incuba.city, ŞEHİR Teknoloji Transfer Ofisi  ve Hotel Linkage işbirliği ile 1 Ağustos 2015 tarihinde eğitime başlayan Hotel Linkage Academy, 4 ay süren eğitimlerin ardından ilk mezunlarını verdi.  Bu 4 ay süresince Hotel Linkage Academy, otelcilere internet üzerinden doğru ürünü, doğru müşteriye, doğru fiyat’dan hangi teknolojileri ve yöntemleri kullanarak satması gerektiğini gösterdi. Revenue Management Sistemleri, Channel Manager, Rate Shopper, Booking Engine, Web Sitesi gibi araçların nasıl kullanılacağı ve bu araçlar üzerinden nasıl satış stratejileri geliştirilebileceği başlıkları eğitimin en çok ilgi gören konuları arasında yer aldı. 

Bir incuba.city girişimi olan Hotel Linkage, 360° online kanal yönetimi ve teknoloji çözümleri sunarak otellerin online gelirlerini artıran bir teknoloji danışmanlık firması. Otellerin alternatif satış stratejileri geliştirmesine ve yeni pazarlara ulaşmasına yardımcı oluyor.  Web sitesi, Booking Engine, Channel Manager, Revenue Management Systems, GDS, CRS ve Rate Shopper gibi sektörün merak edilen teknolojilerini otellerin kullanımına sunan Hotel Linkage, verdiği eğitim ve seminerler aracılığı ile de bu teknolojiler konusunda turizm profesyonellerini ve öğrencilerini eğitmeye devam ediyor. 
 
Hotel Linkage İş Geliştirme Direktörü Erhan Kaya “Son dönemde turizm sektörünün aldığı yaralar, doğru teknolojilerin eğitimli kişiler tarafından kullanılmasıyla hafifletilebilir” diyerek bu eğitimlerin turizm sektörü için ne kadar  önemli olduğunu vurguladı. Hotel Linkage Academy’nin  4 ay süren eğitimlerine 700’den fazla Turizm profesyoneli kayıt yaptırdı. “Hotel Linkage Academy Üniversiteler”de başlığı altında yürütülen yan  proje sayesinde, İstanbul Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi’nde okuyan yüzlerce turizm öğrencisine de eğitim verildi.