Hora by Bej, Meksika’yı Etiler’e taşıyor

Restoranları ve seçkin hizmetiyle haklı bir üne sahip olan Bej’in yepyeni konsepti Hora by Bej, Hillside Etiler’de açıldı

TURİZMİN SESİ

Hora by Bej, Meksika ve ABD mutfağından oluşan “Tex-Mex” menüsü ile Meksika ateşini Etiler’e taşıyor. Aşık olunası başlangıç ve ana yemekler arasında tacos, chimichanga,  guacamole, acılı tavuk kanatları, chilli con carne, empanadas gibi birbirinden lezzetli tatlar yer alıyor. Hora by Bej, butik sinema keyfi ile leziz bir molayı birleştirmek isteyenler için rahat ve samimi bir atmosfer sunarken perşembe, cuma ve cumartesi günleri canlı müzik performanslarıyla da fark yaratıyor.Seçkin hizmeti ve restoranlarıyla haklı bir üne sahip olan Bej’in yepyeni konsepti Hora by Bej, Meksika ve ABD mutfağından oluşan “Tex-Mex” menüsü, konforlu ve sıcak atmosferiyle Hillside Etiler’de misafirlerini ağırlıyor. Meksika’nın tanınmış lezzetlerinin yanı sıra farklı tariflerle de yeni lezzet deneyimleri sunan Hora by Bej, Tex-Mex mutfağından oluşan zengin menüsü ve müzik tercihleriyle fark yaratıyor. Hora by Bej, sinema keyfini leziz bir yemekle birleştirmek için de iyi bir alternatif. İstanbul’da az sayıda bulunan Tex-Mex mutfağını yansıtan restoranlar arasında yerini alan Hora by Bej, şimdiden büyük bir müdavim kitlesine sahip.
 
 
Hora by Bej, guacamole, acılı tavuk kanatları, chilli con carne, empanadas, tapas tabağı ve daha birçok leziz alternatife sahip başlangıçları, nachos, tacos, quesadillas, chimichanga, burritos seçenekleri, hamburgerleri, salataları, spesiyal lezzetleri ve tadına doyum olmaz tatlılarıyla Meksika ve ABD’yi Etiler’e taşıyor. Hora by Bej’e özel Hora Usulü Nachos ve Hora Burger menünün yıldızları arasında yer alıyor. Formuna dikkat edenler için de menüde hafif ve leziz birçok alternatif bulunuyor. Seçkin eğlence anlayışıyla konuklarını ağırlayan Hora by Bej’de, perşembe, cuma ve cumartesi günleri canlı müzik keyfiyle unutulmaz bir akşam geçirebilir, özel organizasyonlarınız için de Hora by Bej’i tercih edebilirsiniz. Hillside Etiler’de yer alan Hora by Bej, spor ve sinema keyfini lezzetli bir molayla birleştirmek isteyenlere özel ayrıcalıklarıyla hizmet veriyor.
 
Hora by Bej
Adres: Alkent Sitesi, Hillside City Club-Etiler, Etiler, İstanbul
Tel: 0212 352 8407