Hollanda İstanbul Başkonsolosu Arjen Uijterlinde  yeni yıl resepsiyonu verdi

Hollanda İstanbul Başkonsolosu Arjen Uijterlinde ‘in ev sahipliğinde  Hollanda Şapeli’nde  Leiden Üniversitesi ‘nden  Prof. Dr. Jan Aart Scholte tarafından bir cleveringa lecture verildi

TURİZMİN SESİ- EGEM KURT


İSTANBUL- Hollanda Büyükelçisi Ekselansları  Joep Wijnands ve eşinin de katıldığı akademik etkinlikte konu: Küreselleşme mi, jeopolitika mı? idi.  Hollanda Büyükelçisi Ekselansları Joep Wijnands ve eşi de etkinliğe katıldılar. Prof. Dr. Scholte, konuşmasının ardından katılımcıların sorularını cevapladı.

Etkinlik sonunda Hollanda Sarayı'nda Christmas ve yeni yıl kutlaması için hazırlanan ikramlar sunuldu. Ekşi meyvelerle balığın harmanlandığı kanapeler, çeşitli börekler ve tatlılar katılımcılara ikram edildi. Turizminsesi, Hollanda'nın kültür, politika ve turizm alanındaki etkinliklerini yıllardır takip ediyor ve haberleştiriyor. Hollanda'nın Avrupa Devletleri arasında fark yaratan organizasyonlarını sizlere aktarıyoruz. Türkiye'de yaşayan Hollandalılar ve diplomatik misyonun Christmas ve yeni yılını kutluyoruz.