HMSTATİL’DEN TEKNOLOJİK YATIRIM

HMSTatil, Türkiye’ye açılan Microsoft W8 Uygulama Mağazası’nda yerini aldı

TURİZMİN SESİ


OTI Holding’in iştiraklerinden online seyahat portalı HMSTatil.Com, Windows’un yeni işletim sistemi henüz piyasaya sürülmeden, W8 işletim sistemi ile uygulama geliştiren Türkiye’nin önde gelen markaları arasında…Yer hizmetleri, tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, otelcilik, havacılık ve güvenlik ana alanlarında,  3 bine yakın profesyonel çalışanıyla, 26 ülkede, 5 kıtada turizme hizmet veren OTI Holding’in 15 iştirakinden biri olan HMSTatil.Com, Windows 8 Uygulama Geliştirmesini şimdiden tamamlayan kurumlar arasında. HMSTatil.Com, Türkiye’ye açılan Microsoft W8 Uygulama Mağazası’nda yerini aldı.


‘Bilişim teknolojilerine yatırım yapıyoruz’
İşletme Müdürü Orçun Emlek, konu ile ilgili şöyle konuştu:
“OTI Holding iştiraki, online bir seyahat acentesi olarak 1999 yılından bu yana faaliyet gösteriyoruz. Uzun yıllar Rusya ve Polonya’dan gelen turistlere Türkiye’de hizmet verdik, 2009 itibarıyla Türk tüketicilere yönelik de satış yapmaya başladık. HMSTatil olarak, kullanıcılarına yurtiçi otel, yurtdışı otel, araç kiralama, uçak bileti, yurtiçi ve yurtdışı tur, kültür turları hizmetleri sunuyoruz.

Tüketicilerimizin; OTI Holding güvencesini tatilin planlanma aşamasından sonuna kadar hissetmesini sağlamak öncelikli hedefimiz. Müşterilerimize yönelik hizmetlerin sürekli iyileştirilmesine büyük özen gösteriyoruz. Modern bilişim teknolojileri de bunlardan biri…
Microsoft; Windows 8’i henüz çıkarmadan, Türkiye’den 50’den fazla uygulamanın Windows 8 için geliştirmesi tamamlandı. Mağaza’da ilk ve öncelikli yer almak için Türkiye’den gerçekleştirilen uygulamalar listesinde seyahat uygulamaları kategorisinde biz de yer alıyoruz. HMSTatil.Com’un tatil uygulaması Windows 8 Mağaza’dan indirilerek deneyimlenebilir.”