HILTON’A MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, 2011 yılında, “Avrupa'nın En İyi Yiyecek İçecek Oteli” ve “Avrupa'nın En İyi Hizmette Mükemmellik Ödülü” kategorilerinde Hilton Marka ödüllerini almaya hak kazandı

TURİZMİN SESİ


Dünyada 77 ülkede 553, Avrupa'da 230 oteli bulunan Hilton Hotels & Resorts markasının misafir görüşlerinden yola çıkarak yaptığı değerlendirme neticesinde Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, 2011 yılında, “Avrupa'nın En İyi Yiyecek İçecek Oteli” ve “Avrupa'nın En İyi Hizmette Mükemmellik Ödülü” kategorilerinde Hilton Marka ödüllerini almaya hak kazandı

Hilton Hotels & Resorts markasının, Türkiye'deki ilk Resort oteli olan Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, müşteri değerlendirmeleri neticesinde 2 farklı kategoride Hilton Marka ödülü aldı: “Avrupa'nın En İyi Yiyecek İçecek Oteli” ve “Avrupa'nın En İyi Hizmette Mükemmellik Ödülü”.
Müşteri memnuniyetini tespit amacıyla, misafirler otelden ayrıldıktan sonra elektronik ortamda kendilerine anket gönderen Hilton Hotels & Resorts, gelen yanıtlar üzerinden yaptığı değerlendirme ile gruba ait otelleri 'Hilton Marka' ile ödüllendiriyor. 2011 yılında misafirlerden gelen anket değerlendirmeleri sonucunda, Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, “Avrupa'nın En İyi Yiyecek İçecek Oteli” ve “Avrupa'nın En İyi Hizmette Mükemmellik Ödülü” kategorisinde ise Hilton Marka ödülüne layık görüldü.

Hilton Hotels & Resorts markasının Türkiye'deki ilk resort oteli
Ege ile Akdeniz'in kucaklaştığı noktada, 1,5 milyon metrekare büyüklüğünde planlanmış olan tesis alanının içinde 176 bin metrekare alan üzerine kurulmuş sadece 410 oda kapasiteli ve üç katlı modern yatay mimarisi ile Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa'da eğlence ile romantizmi bir arada yaşayabilirsiniz.

Dünyanın en güzel sahillerinden Sarıgerme Plajı'nda Hilton Dalaman Sarıgerme'nin 650 metrelik sahilinde egzotik bir rüyaya dalabilir, adrenalin dolu saatler için rafting ya da su sporlarını tercih edebilir, havalı tüfekten okçuluğa, plaj voleybolundan basketbola, squash ve bilardoya kadar farklı sporlarla tatili eğlenceye dönüştürebilirsiniz. Yemek saatlerini keyfe dönüştüren Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa, yedi farklı restoranı ile sizi dünya mutfaklarının en özel lezzetleri ve yerli ve yabancı özenle seçilmiş şarap menusu ile tanıştırıyor. Yemek sonrası geceye Barlar Sokağı'nda dilediğiniz barda aşka kadeh kaldırarak devam edebilirsiniz. Sakin, dingin ve huzurlu saatler için Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa'da ruhunuzu ve bedeninizi şımartabilirsiniz.

Hilton Dalaman Sarıgerme Holistic Elysion Spa
6 bin metre kare alana yayılmış, bölgenin en büyük spası ünvanına sahip olan Elysion SPA, 22 adet VIP bakım odası, özel VIP Hamamlar ve tüm profesyonel estetiysen kadrosuyla, detay ve şıklığıyla hazırlanmış cilt ve vücut bakımı üniteleriyle misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor.
Dalaman Havalimanı'na sadece 15 dakika mesafede bulunan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa'da aşkın, romantizmin, eğlencenin, huzurun, doğanın, kalitenin ve ayrıcalığın tadını doyasıya yaşayacaksınız.