HİLTON AİLESİ BAYRAMDA SİZİ BEKLİYOR

Kurban Bayramı'nda sevdiklerinizle birlikte İstanbul'da kültür, alışveriş ve çocuk aktiviteleri ile keyifli bir tatile ne dersiniz? Üstelik 2. odada %50 indirim fırsatı ile

TURİZMİN SESİ


Kahvaltı dahil 89 Euro + KDV'den başlayan fiyat seçenekleri ve 4 gece konaklamalarınızda Boğaz manzaralı odalara upgrade imkanı ile Hilton Ailesi Istanbul Otelleri, Hilton İstanbul, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA'da, Kurban Bayramı'nda keyifli bir tatil fırsatı sunuyor. Üstelik rezervasyon yapılan 2. odada %50 indirim fırsatı tatilseverleri bekliyor.

Hilton Ailesi İstanbul Otelleri, Hilton Istanbul'da özel check-in deskleri, bayram hediyeleri,, Hilton şefleri ile aşçılık kursuna katılma imkanı, Conrad İstanbul'da yine bayram hediyeleri, özel DVD'ler, tabu, scrabble gibi oyunlar ve sunduğu şekerlemeleri, Hilton ParkSA'da ise, bayram tatili için özel pizza ve hamburger gibi lezzetlerle oluşturduğu çocuk menüsü ile Kurban Bayramı boyunca minik misafirlerinin gönüllerini fethediyor.

Sevdiklerinizle birlikte keyifli ve fırsatlarla dolu bir Bayram tatili için Hilton Ailesi İstanbul Otelleri'nde şimdiden yerinizi ayırtın!

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
Hilton İstanbul: 0212 315 6000
Conrad İstanbul: 0212 310 2525
Hilton ParkSA: 0212 310 1200