HERKES İÇİN FUTBOL GÜNÜ

UEFA tarafından Avrupa'daki profesyonel dışı futbol faaliyetlerinin kutlanması için seçilen 19 Mayıs Grassroots Günü, Türkiye'de Herkes için Futbol Günü olarak kutlanacak

TURİZMİN SESİ
UEFA üyesi 53 federasyon, bu sene ilk kez gerçekleşecek HerkesiçinFutbol Günü için Nisan - Mayıs döneminde çeşitli etkinlikler düzenliyor. Avrupa'da düzenlenecek yüzlerce etkinlikle birlikte Türkiye Futbol Federasyonu da HerkesiçinFutbol projesi kapsamındaki çeşitliliği sergilemek üzere pek çok farklı organizasyon gerçekleştirecek.

TFF Futbol Geliştirme Merkezi, aynı zamanda Gençlik ve Spor Bayramı olan bu önemli günde çocuk ve futbol festivalleri, engelli, bayan ve uluslararası gençlik futbol karşılaşmaları gibi pek çok aktivite düzenliyor.

Bu kapsamda yapılacak etkinlikleri ve günün önemini anlatmak üzere oluşturulan HerkesiçinFutbol günü websitesi ise yayına başladı. herkesicinfutbolgunu.com adresinden ulaşılabilen site ile futbolseverler, takvim ve etkinlik haritası ile bu dönemde yapılan HerkesiçinFutbol etkinlikleri ile ilgili bilgilere ulaşabilecek.

HerkesiçinFutbol günü web sitesi, bu güne özel aktivitelerinin tanıtımının yanısıra, İngilizce versiyonu www.grassrootsdayturkey.com ile de Euro 2016 adaylık sürecine katkı sağlayacak.

HerkesiçinFutbol fotoğraf yarışması hakkında da bilgi alınabilen sitede, yarışma sonucunda belirlenen fotoğraflar yayınlanacak. Futbolseverler ayrıca futbolun güzelliklerine dair çektikleri videoları ekleyerek siteye katkıda bulunabilecek.

Detaylı bilgi için: TFF Ceyla Kütükoğlu ceylakutukoglu@tff.org