HER KADIN BİR ÇİÇEK

Şehrin merkezi Taksim'de yer alan Elite World İstanbul Otel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara özel bir program hazırladı

TURİZMİN SESİ


Elite World İstanbul'u tercih eden bayanlar The Brasserie Restaurant'ta gerçekleşecek programda piyano müziği eşliğinde Aydın Gül ustanın özenle hazırladığı birbirinden lezzetli “Her Kadın Bir Çiçek” menüsü ile yeni lezzetleri keşfederken o güne özel güzel saatler geçirebilecekler. Özel menüde; deniz ürünlü 'di mare' salatası, mantar ve peynirli Tortellini 'ai funghi', 'Saltimbocca Alla Romana' (Izgara dana bonfile dana jambon, dil peyniri, sarımsak ve özel sosu eşliğinde) ve kremalı özel sos ile 'Panna Cotta' gibi farklı lezzetler yer alıyor.

8 Mart 2010, Pazartesi akşamı programa katılan tüm bayanlara Fit Life Spa & Health Center kullanım paketi hediye edilirken bir şanslı bayan da Jazz Company'de Emin Fındıkoğlu Trio'suna davetiye kazanacak.
Gecede Fit Life Spa & Health Center kullanım paketi kazanan bayanlar, Mart sonuna kadar istedikleri bir gün, son teknoloji ile donatılmış spor salonundan, Türk hamamı, havuz manzaralı sauna, kapalı yüzme havuzu ve buhar odasından yararlanabilecekler ve yaza arınmış ve rahatlamış olarak girecekler.

Ayrıca bu özel geceye katılan ve Mart sonuna kadar masaj almak isteyen bayanlara aromaterapi, sultan, çikolata, altın, kese köpük masajlarında %20 indirim uygulanacaktır. Canlı piyano müziği, limitsiz yerli içki ve sürpriz hediyelerin dahil olduğu özel menünün fiyatı 60TL'dir.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için 0212 313 83 32 -33'ü arayabilirsiniz.

www.eliteworldhotel.com.tr