HER HAFTASONU FARKLI BİR SOFRA

Ataköy Marina Yacht Club Restorant, 360 derecelik deniz manzarası eşliğinde her Cuma ve Cumartesileri farklı bir sofra ile karşılıyor

TURİZMİN SESİ


Türkiye'nin ilk beş altın çıpalı marinası Ataköy Marina içerisinde yer alan Ataköy Marina Yacht Club Restorant, tercihinize göre Cuma akşamları şark sofrası, Cumartesi akşamları çilingir sofrası diğer günlerde de a la carte menüden farklı alternatifler sunuyor.

Birbirinden lezzetli meze tabaklarının hazırladığı Çilingir sofrasının favorileri arasında Kiremitte Levrek, Izgara Mevsim Balığı ve Karides Şiş bulunuyor. Kaymaklı Ayva Tatlısı, Cevizli Kabak Tatlısı, Portakallı İrmik Helvası ise gecenin tatlı seçenekleri.

Şark sofrasını tercih edenler, serpme meze tabaklarının yanında İçli Köfte, Fındık Lahmacun, Peynirli Ağzı Yumuk ile keyiflerine başlayacaklar. Ortaya servis ana yemeğin ardından servis edilen Künefe ise şark sofrasının vazgeçilmezi.

Tüm menüler limitsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 60 TL fiyatla konuklara sunuluyor. Ayrıca akşam yemeği alan kişiler yemek sonrası Kınalı Salonu'nda odun ateşi şömine eşliğinde ücretsiz çay,kahve, kahve arabasından Türk Kahvesi ve sıcak şarap restaurantın ikramları arasında.