HEDEF BİR MİLYON ZİYARETÇİ

Türsab BYK başkanı Nejat Karagöz'ün Kültür A.Ş 'nin birlikte düzenlediği gecede Türsab ailesi bir araya geldi

TURİZMİN SESİ


Acentaları buluşturan gecede konuşma yapan Türsab başkanı BAŞARAN ULUSOY talihsiz kazalara dikkat çekti. Birliğimize bağlı acentaları burada görmekten çok mutluyum.Öncelikle Zonguldak ' taki maden kazası içimizi yaktı arkasından Antalya'daki tur otobüsü kazası da içimizi acıtmıştır

Bu olaylardan ders almamız gerekir.Miniatürk'te çok güzel bir tarihi yolculuk yapıldı.TÜRSAB olarak Kültür AŞ. nin cd lerini fuarlarda dağıtıyoruz.Siz değerli acentalarımız Miniatürk sizden ziyaretçi bekliyor.

İstanbul Dünya'nın başkentidir.Türkiye'de medeniyetlerin başkentini saymakla bitmez.Siz acentaların sayesinde İstanbul canlanıyor,turizmle hayat buluyor.

Turizmi ayakta tutan siz seyahat acentalarımızdır.Bu sektörü ayakta tutan bir camianın başkanlığını yapıyorum bu da beni mutlu ediyor.İstanbul bir marka kenttir.

Bu marka kente senede 364 gemi gelmektedir.Bu da bir milyon kişi yapıyor.Ama bu gemilere yanaşacak limanımız yok.İstanbul'a daha çok liman yapmak lazım.İstanbul unutulacak değil gezilecek bir kenttir.

Bu organizasyonu düzenleyen Boğaziçi BYK Başkanı Nejat Karagöz ve ekibini kutluyorum.Bu ülkeyi bize emanet eden Atatürk ve arkadaşlarına minnettarız.İyi ki varsınız dedi.

Türsab Başkanı Başaran Ulusoy İstanbul Kitabını Atıf Bilir'e verirken Atıf Bilir de  Minıaturk  kitabını Türsab Başkanı Ulusoy'a hediye etti

MİNİATURK işletme Müdürü Resul Aydın; Miniatürk 2003 yılında açıldı.Atıl bir durumda olan alanı Miniatürk geliştirdi ve kültür vadisi olma yolunda ilerliyor.Dünya'daki en büyük maket parkı. Dünya'da 3. Sıradayız yılda 600.000 ziyaretçiye ulaştık.Miniatürk içindeki tarihi eser maketleri 6 dilde hizmet verirken 9 dile çıkararak hizmet vermeye başladık Miniatürk'te vermiş olduğumuz elektronik biletle tarihi vadide tarihi eserlerin maketlerini ziyaret etme imkanı buluyorsunuz.Karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak siz turizmcilerden desteklerinizi bekliyoruz.