Havuz Market ekipman ve tüm havuz ihtiyaçları  ile  hizmet veriliyor

Havuz Market ; Havuz robotları ve diğer pek çok aracın teknik servis hizmetlerini de sunuyor

 

TURİZMİN SESİ


Havuzlar; sportif, ticari veya bireysel ihtiyaçla inşa edilebilen yapılar olmalarının yanı sıra yüzülebilen ve süs olarak kullanılabilen iki farklı klasmanı söz konusu olan yapılardır. Her şekilde havuzların inşasında ve işletilmesinde, kullanım şekline bağlı olarak değişmekle birlikte çeşitli havuz malzemeleri kullanılır. Havuz malzemeleri; bizim satış ve servis hizmetlerini verdiğimiz sektörel kategoridir. Yani bizim sunduğumuz tüm ürünler bu kategorinin alt başlığıdır. Uzun zamandır sektörde sürdürdüğümüz faaliyetlerimiz kapsamında müşterilerimize her ihtiyaca uygun ürünleri sunuyor ve sektör liderliği vizyonu ile hizmet veriyoruz. Bu kapsamda, ürünlerimizi inceleyerek ihtiyaçlarınızın tamamını bizim aracılığımızla satın alabilirsiniz. Başlıca ürün gruplarımız;

  • Havuz Aydınlatma
  • Havuz Dozaj Sistemleri
  • Havuz Ekipmanları
  • Havuz Elektrik Sistemleri
  • Havuz Filtreleri
  • Havuz Isıtma Sistemleri
  • Havuz Izgara Malzemeleri
  • Havuz Kimyasalları
  • Havuz Malzemeleri Vana-Fittings
  • Havuz Merdivenleri
  • Havuz Pompaları
  • Havuz Robotları
  • Havuz Sarf Malzemeleri
  • Havuz Seramikleri Mozaik
  • Havuz Su Perdeleri
  • Havuz Suyu Test Malzemeleri
  • Havuz Temizlik Malzemeleri
  • Ekolojik Tuzlu Havuz Sistemleri proğram

şeklindedir. Ürünlerimizin tamamı orijinal ürünler olup, ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılayacak niteliklerde ve sağlıklı ürünlerdir. Ayrıca firmamız havuz teknik uygulamaları desteği ile birlikte havuz robotları ve diğer pek çok aracın teknik servis hizmetlerini de sunar. Havuz Yapımı Malzemeleri Havuz Bakım Malzeme ihtiyaçlarınızı en uygun koşullarla karşılayın Özellikle yüzülen havuzların günlük kullanımı durumunda birçok havuz bakım malzemesi ve havuz sarf malzemeleri ihtiyacı söz konusudur. Bu durumda en ucuz havuz malzemeleri arayışı içerisinde olmanız son derede olağan olmakla birlikte bu risk olabilir. Zira ucuz havuz malzemesi seçeneklerinin büyük bir çoğunluğu yetersiz kalite standartlarında yer alır ve aslında ihtiyaçlarınızı karşılarken çok daha yüksek maliyetlere sebep olur. Ayrıca özellikle sarf malzemeleri noktasında kalitesiz ürünleri tercih etmeniz sadece maliyet dezavantajı değil, sağlık riski de söz konusudur. Örneğin Havuz kimyasalları, insan sağlığı üzerinde risk oluşturabilecek ürünlerdir ve bu ürünlerin oldukça özenli seçilmesi ve kullanılması gerekir.

Biz firma olarak sektördeki bu ihtiyacın bilincindeyiz ve müşterilerimizin ekonomik havuz malzemeleri çeşitlerine ulaşabilmesi içim maksimum çabayı sarf ediyoruz. Burada altı çizilmesi gereken husus; bu malzemelerin ucuz ve kalitesiz ürünler değil, kaliteli ve uygun fiyatlı havuz malzemeleri olduğudur. Biz hiçbir şekilde kalite standartları düşük ürünleri müşterilerimize sunmuyoruz. Bu noktada maliyet iyileştirme yöntemimiz, stok politikası ve tedarik zinciri boyutunda gerçekleşiyor. Yani herhangi bir mağazada satılan aynı ürünü, bizden çok daha uygun koşullarla satın alabiliyorsunuz. Ayrıca sizlere fiyat avantajının yanı sıra, hızlı kargo avantajı ve taksitli ödeme gibi finansal fırsatları da sunmaktayız.

Havuz Malzemeleri Bizim İşimiz

Firmamız birçok ürünün satıldığı, havuz yapım malzemeleri kategorisine de sahip sektörün öncü firmaların dan bir tanesidir. Biz havuz malzemesi konusunda Türkiye’nin en geniş stoğuna sahip firmalarından bir tanesiyiz. Turizm bölgelerinde söz konusu olan yoğun talebi rahatça karşılayabiliyor Türkiye’nin her yerindeki müşterilerimize ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Butik ürünler ve fiziksel mağazalarda bulamadığınız ürünler de dahil olmak üzere bizden her ürün grubu noktasında tedarik gerçekleştirebilirsiniz. Biz de bulamadığınız ürün olmaması için, sektörü düzenli olarak takip ediyor, tüm havuzların ihtiyaç duyabileceği her malzemeyi stoklarımıza dahil ediyoruz. Ayrıca teknolojik gelişmeler sonucunda sektöre yeni giren ürünleri takip etmekteyiz havuz bakımını kolaylaştıran Otomatik dolphin havuz temizleme robotları Havuz kloruna alternatif doğal tuzlu havuz sistemleri tuz klor jeneratörlerini de bizden tedarik edebilirsiniz. Geleneksel havuz aydınlatma sistemleri yerine, yüksek teknolojili LED havuz lambaları LED havuz ampulleri Havuz bakım kimyasalları dezenfektan havuz klorları, havuz bakım için gerekli olan temizlik malzemeleri diğer ihtiyaç duyduğunuz tüm havuz ekipmanları bizim tarafımızdan size sunuluyor. Şimdi e-havuzmarket.com adresinden havuzunuz için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Sizin için uzman ekibimiz satın alma sonrası süreci en hızlı şekilde tamamlıyor ve ihtiyaçlarınız karşılanıyor.