HANIMELİ SOKAĞI HOME STORE’DA BULUŞTU

Hanımeli Sokağı dizisi ekibi akşam yemeğinde Kalamış HomeStore'da..

TURİZMİN SESİ


TRT'de bu sezon gösterime giren ACR Yapım Sefa Tiryaki'nin yapımcılığını üstlendiği Hanımeli Sokağı dizisi oyuncuları, Sermiyan Midyat, Erkan Petekkaya, Gülşah Şahin, Şafak Sezer, Şerif Sezer, Turgay Tanülkü, Ercan Demirel, Ayşe Tunaboylu, Güzin Usta, Şenol İpek, Levent İnanır, İncilay Şahin Serkan Şengül ve Oktay Oy Kalamış Homestore'da akşam yemeğinde buluştular

TRT'nin yeni dizisi 'Hanımeli Sokağı' bu ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizide kaybolan mahalle kültürü, geçmişte kalan ve özlemle aradığımız dostluklar, aşklar ve gerçek samimi duyguları bulmak mümkün.

Murat Saraçoğlu'nun yönettiği dizide Sermiyan Midyat, Erkan Petekkaya, Şerif Sezer, Şafak Sezer, Gülşah Şahin ve Turgay Tanülkü gibi isimler rol alıyor.

 Hanımeli Sokağı'nın konusuna gelince; Yusuf cezaevine girdiğinde henüz yirmi iki yaşındadır.

Aradan geçen on yedi yılın ardından özgürlüğüne kavuşur. Nemli taş duvarların arasına gömdüğü aşkının, hayallerinin yanına gençliğini de eklemiştir.

Şimdi özgürlük vaktidir; ama yanına alacak bir şeyi kalmamıştır. Hepsinden önemlisi gelirken bıraktıklarını bulup bulamayacağından emin değildir.

Geçen zaman içinde değişen hayat şartları, insanî ve ahlakî değerler bir gönül adamını değiştirecek midir? Yoksa, o hep kendi bildiği doğruların peşinden mi koşacaktır yine? Peki, vicdanı olmayanın gidecek yeri var mıdır?

Hanımeli Sokağı yapımcılığını ACR Yapım olarak üstlendiğimiz dizinin senaristliğini İnci Uluçay yönetmenliğini Murat Saraçoğlu ve müziklerini Selim Çaldıran tarafından yapıyor.

Şafak Sezer, Şerif Sezer, Turgay Tanülkü, Levent İnanır ve Şenol İpek gibi oyuncularında rol alacağı dizinin konusu ise şöyle: " Yusuf cezaevine girdiğinde henüz yirmi iki yaşındadır. Aradan on yedi yıl geçmiştir. Nemli taş duvarların arasına gömdüğü aşkı, hayalleri ve umutlarına gençliği de eklenmiştir. Şimdi hangisini alıp gidecektir bu taş duvarların arasından ? Bıraktıklarını gittiği yerde bulabilecek midir ? Geçen zaman içinde değişen hayat şartları, insani ve ahlaki değerler bir gönül adamını da değiştirecek midir ? Yoksa o bildiği doğruların peşinden koşmaya devam mı edecektir ? "

OYUNCULAR
Kadrosu Sermiyan Midyat, Erkan Petekkaya ,Gülşah Şahin ,Şafak Sezer ,Şerif Sezer, Ercan Demirel ,Turgay Tanülkü, Levent İnanır ,Ayşe Tunaboylu ,Güzin Usta ,Neslihan Acar ,İncilay Şahin ,Serkan Şengül ,
Oktay Oy ,Şenol İpek ,Zeynep Mataracı ,Berke Hürcan ,Alayça Öztürk ,
Çağdaş Karasu ,Ertunç Mert ,Koray Gedik ,Yağız Ceylan ,Bekir Öztürk ,
Recep Subaşı, Ceren Şen ,Nehrisu Şengül ,Senaryo İnci Uluçay ,Yönetmen Murat Saraçoğlu ,Yapımcı ACR Yapım Sefa Tiryaki Müzik Selim Çaldıran

Hanımeli Sokağı Halkla ilişkileri de gece yorgunluğunu oynayarak attı. şimdi bizim eğlence zamanımız dediler...

Homestore işletmecisi Erkan Kara bir organizasyonu daha mükemmel bir şekilde tamamladı.Şenol İpek ile hatıra fotoğrafı çektiren Erkan Kara meğerse çok iyi bir arkadaş olduğunu öğrendik...