Haluk Ulusoy'un Kuşadası'ndaki oteli Fantasia De Luxe Hotel, icradan satışa çıkarıldı

Fantasia De Luxe Hotel'in açılışı Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından yapılan Fantasia De Luxe Hotel'in 33 odası ve 2 kral dairesi bulunuyor

TURİZMİN SESİ


Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası İcra Dairesi Müdürlüğü'nce satışa çıkarıldı. 102 milyon lira satış bedeli konulan denize sıfır 335 oda ve 2 kral dairesine sahip otelin satışı 11 Eylül tarihinde gerçekleşecek. İlk ihalede alıcı çıkmaması halinde otelin icradan satışı 8 Ekim’de yenilenecek. 

Fantasia De Luxe Hotel, toplam 22 bin 417 metrekare alan üzerinde, 292 adet standart oda, 14 suit oda, 15 aile odası olmak üzere toplam 333 oda ve iki kral dairesi bulunuyor.

8 kattan oluşan 5 yıldızlı tesiste, ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurant, açık ve kapalı yüzme havuzları ile eğlenme ve dinlenme imkanı, banana, deniz bisikleti, jetski, katamaran, yelkenli faaliyetleri, paraşüt, dalgıçlık okulu gibi aktiviteler, jakuzi, masaj hizmetleri, doktor, fotoğrafçı, güzellik salonu, kuaför, market hizmetleri, disco, bar, TV, küvet, kablosuz internet ve oda kasası ile oda hizmeti bulunuyor. Fantasia De Luxe Hotel'in üzerinde çok sayıda haciz ve ipotek şerhleri mevcut olduğu biliniyor.