HALİL ÖNCÜ’NÜN “ATATÜRK” SERGİSİ” AÇILDI

Gazeteci-Turizm yazarı Halil Öncü’ye ait olan ve aralarında 10 Kasım tarihli 1940’lı ve 1950’li yıllara ait olan Memleket, Vatan, Cumhuriyet, Ulus, Dünya gibi gazetelerin yer aldığı “Atatürk Zirvede” sergisi Olympos Teleferik’in sponsorluğunda 2365. mt.de

TURİZMİN SESİ


Açılışa Kemer Kaymakamı Murat Bulacak’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Sergi öncesi bir dakikalık saygı duruşu yapılıp ve İstiklal Marşı okunurken, Atatürk’ün videolarından oluşan görüntüler konuklara sunuldu ve zirvede bulunan Shakespeare Mountain tarafından bir kokteyl verildi.Açılışta bir konuşma yapan Serginin sahibi Halil Öncü, kendisi için oldukça anlamlı olan orijinal 1940’lı ve 1950’li yıllara ait olan 10 Kasım Gazetelerini gelen konuklar ile buluşturmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Öncü, “ Ulu Önder Atatürk’ümüzün74. Ölüm yıldönümünde O’nu minnet ve şükranla anıyoruz. O’nu anmak için bizde bu yıl Atatürk Zirvede adı altında bir Sergi düzenleyip Olympos Teleferiğin de büyük katkıları ile bu sergiyi zirvede açtık” dedi ve katılımcılara teşekkürlerini sundu.


 

Kaymakam Bulacak, “ Atatürk’ün yaptığı bütün işler zirvedeki yerini koruyor”
Kemer Kaymakamı Murat Bulacak ise yaptığı konuşmasında “ Büyük önder Atatürk’ün ölümünün 74. Yıldönümünde başta kendisini, silah arkadaşları ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun diyoruz. Böyle anlamlı günler, anlamlı ve güzel işler yapmak hepimizin boynunun borcu.

Hakikatten burası zirve Atatürk’ün yaptığı bütün işler 74. Yıldönümünde hala zirvede yerini koruyor. İnşallah dünyada da en güzel yerleri alacak. Bu değerli sergiyi açan başta katkı koyan Halil Öncü’yü, Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü’yü tebrik ediyorum. Bugün burada yapılan organizasyonun günün anlam ve önemine uygun olduğunu düşünüyorum. Tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum” diye konuştu.


Haydar Gümrükçü, “ O hep zirvede “
Olympos Teleferik olarak böyle organizasyonları yapmak en büyük hedefimiz. Yapmaya da devam edeceğiz. Bir sene önce Halil Öncü bey elimde böyle bir değer var deyince, çok heyecanlanmıştık ve böyle bir sergiyi açmaya karar verip o günden bu yana hazırlandık. Ulu Önderimizi 74. Yılında anmak böyle bir zirvede yakışırdı. O hep zirvede. Bu organizasyonda büyük emeği olan Halil Öncü ve Bey Satış Pazarlama Müdürümüz Pakize Hanım’a teşekkürlerimi sunuyorum ve değerli konuklara hoş geldiniz diyorum ” diye konuştu.Orijinal 1940’lı ve 1950’li yıllara ait olan 10 Kasım Gazetelerinden oluşan “ ATATÜRK ZİRVEDE” sergisi 11 Kasım 2012’ye kadar Olympos Teleferik İşletmesi Tahtalı Dağı zirvesinde görülebilecek.