GÜLER OSMANLI ANKARA’DA

Güler Osmanlı Mutfağı 600 yıllık Osmanlı Mutfağının olmazsa olmazlarından Demirhindi Şerbeti ve Padişah Tatlısının sunumunu yaptı

TURİZMİN SESİ


Ankara Büyük Şehir Belediyesi Altındağ Gençlik Merkezi halk oyunları ekibinin de katılımıyla renkli saatler oluşan etkinlikte Güler Osmanlı Mutfağı 600 yıllık Osmanlı Mutfağının olmazsa olmazlarından Demirhindi Şerbeti ve Padişah Tatlısının sunumunu yaptı. Yoğun ilgi gören Güler Osmanlı Mutfağı standında izdiham meydana geldi.

Demirhindi Şerbeti ve Padişah tatlısını tadanlar Ankara'da bir şube açında bizde bu lezzetleri, Osmanlı ve Türk mutfağı'nın doyumsuz lezzetlerini tadalım diyorlar. Güler Osmanlı Mutfağının sahibi Ali GÜLER 'de "İlk önce İstanbul Anadolu yakasında düşünüyoruz daha sonra Ankarad'da olabilir bizimle bu işi yapmak isteyen ortaklar olursa her teklife açığız , Franchising vermek istemiyoruz iyi bir ortak arıyoruz.

Hayalim bu işi 2, 2.5 katlı köşk tarzı bir yerde yapmak mimarisiyle, sunumuyla her şeyiyle Osmanlı'yı yaşatmak." diyor. Güler Osmanlı Mutfağı sahibi Ali Güler ve Çankaya Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'sinden aşçı öğrenci ile beraber.