GTI MISIR’DA WORKSHOP DÜZENLEDİ

Almanya’nın en büyük 10 seyahat şirketi arasında yer alan ve Avrupa’nın en büyük Türk tur operatörü olan GTI Travel, Polonya’nın önemli acentelerini Mısır’da düzenlenen 6 günlük Workshop organizasyonunda ağırladı

TURİZMİN SESİ


GTI Polonya’nın 2013 yılına ilişkin Mısır Yaz Programı’nın da açıklandığı etkinlik, Mısır’ın Hurghada ve Makady Bay bölgesinde gerçekleştirildi.Workshop kapsamında Sunrise Royal Makady Oteli’nde bir de gala yemeği düzenlendi. GTI Travel Genel Müdür Yardımcısı Murat G. Şengül, Mısır’ın Varşova Büyükelçiliği’ne bağlı Mısır Turizm Otorizasyonu Genel Müdürü Ahmed İsmail’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti. Şengül, önemli turizm destinasyonlarından Mısır’a yönelik olarak yeni başlattıkları çalışmaların hızla meyve verdiğini ve 2013 yılında çok daha fazla Polonyalıyı Mısır’a getirmeyi hedeflediklerini söyledi.
 
Mısır’a yönelik Charter Programı’nı geçen yıl hizmete alan GTI Polonya, bu programla Polonya’dan Mısır’ın Kızıl Deniz’deki Hurghada, Sharm El Sheikh, Makady Bay, Safaga ve Elgouna bölgelerine gönderilen yolcu sayısında büyük pay elde etti. GTI Polonya, Mısır’a gidecek turist sayısını artırmak için Workshoplar, bilgilendirici turlar ve Polonya’nın çeşitli şehirlerinde Mısır’a destek amaçlı tanıtımlar yapıyor.2013 Yaz Programı içerisinde Nil Nehrinde bir özel tanıtım gezisi de planlanıyor. GTI Polonya ile Mısır Turizm Otorizasyonu’nun ortak çalışması olan bu tanıtım gezisinde Mısır’daki tüm tarihi ana noktalar gezilirken, Asuan bölgesine kadar Semiramis II gemisi ile tur yapılacak.
 
GTI Travel, Avrupa seyahat pazarında ilk 6 arasında 
GTI (German Travel International) Almanya’nın Düsseldorf kentinde bulunan yönetim merkeziyle hizmet veriyor. Almanya ile birlikte Hollanda ve Polonya’da da faaliyet gösteren GTI, aynı zamanda Avrupa’nın en büyük ilk 6 tur şirketi arasında yer alıyor. Antalya’yı, 1995-96 sezonunda ilk kez kış turizmi ile tanıştıran GTI, aynı yıl 120 bin Alman turisti Türkiye’ye kış turizmi amaçlı gönderdi. Aynı zamanda Avusturya, Belçika, İsviçre ve Güney Fransa’ dan da son iki yıldır tur operatörlüğü yapmaya başlamış olup; yoğun uçuş programları gerçekleştiren GTI, önümüzdeki yıldan itibaren tüm Avrupa Birliği ülkelerine hizmet vermeyi hedefliyor.