GRAND YAZICI AYRICALIĞI BODRUM’DA

Bodrum'da tatil standartlarını yükselten Grand Yazıcı Bodrum, Eren Yorulmazer imzalı mimarisi ile doğunun ihtişamını batının yalınlığıyla buluşturuyor

TURİZMİN SESİ


Ege Denizi, Bodrum kalesi ve Kos Adasını tepeden seyreden benzersiz manzarası ve bölgenin en büyük SPA kompleksiyle Bodrum'da tatil standartlarını yükselten Grand Yazıcı Bodrum, Eren Yorulmazer imzalı mimarisi ile doğunun ihtişamını batının yalınlığıyla buluşturuyor. Tasarım açısından sunulan değer ve çeşitliliğin zenginliğiyle kendinizi bir sanatçının atölyesinde ya da evinde hissedeceğiniz Grand Yazıcı Bodrum'un, 32si suit olmak üzere 96 odası kendinizi Ege Denizinde bir adada yaşıyormuş gibi hissetmeniz için özel olarak dizayn edildi.

İçerisinde bir de VIP SPA bölümü bulunan SPA by Yazıcı'da Osmanlıdan gelen hamam kültüründen Uzakdoğu ritüellerine yaşamı yenileyen tüm güzellikleri dilerseniz tatiliniz boyunca ya da dönemsel üyelik ile doyasıya yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda fitness hizmeti de veren klüpte, özel hocalar eşliğinde spor yapabilir ya da dünyanın en iyi markalarıyla cilt bakımı terapilerinden yararlanabilirsiniz. 4 açık 1 kapalı havuzu, dünya mutfağının en leziz örneklerini sunan restoranı, yöresel aperatifler sunan snack barları, toplantı ve sinema salonları ile farklı beklentilere en mükemmel çözümleri sunan Grand Yazıcı Bodrum'da dilediğiniz kadar sakin bir tatil yaşamak ya da doyasıya eğlenmek sizin elinizde.

Grand Yazıcı ayrıcalığını merkezdeki Spa otelin yanı sıra Torba'da deniz kenarında yalnızca 16 odalı çok özel bir butik otel olan Grand Yazıcı Torba'da da yaşayabilirsiniz. Üstelik Bodrum'un en güzel koylarından birisi olan Torba kumsalına dilerseniz Grand Yazıcı Bodrum'dan da özel shuttle servisler ile saat başı ulaşabilirsiniz.