GRAND DELUXE SPA’YLA YENİ YILA MERHABA DEYİN

GRAND PASHA Girne markası olan GRAND DELUXE SPA ayrıcalığıyla kendinizi yenilemenin tam zamanı

TURİZMİN SESİ

Lüks bakım odaları, hamam, buhar odası, sauna, buz şelalesi, yüzme havuzu, fitness salonu ile dinlenme alanına sahip GRAND DELUXE SPA ayrıcalığıyla bedeninizi ve ruhunuzu yenileyerek, yeni bir yıla merhaba diyebilirsiniz. SPA merkezinin uzman terapistleri, farklı teknik ve felsefeleriyle bütünleşen bakım kürleriyle tüm bir yılın yorgunluğunu arkanızda bırakarak, 2015’e zindelikle başlamanıza fırsat sunuyor. 

 
Tüm bir yılın yorgunluğunu geride bırakarak, yeni bir yıla kendinizi ve bedeninizi yenileyerek girmeye ne dersiniz? GRAND PASHA Girne markası GRAND DELUXE SPA’yla kendinizi yenilemenin tam zamanı. 7 adet lüks bakım odası, 1 adet hamamı, buhar odası, sauna, buz şelalesi, yüzme havuzu, dinlenme alanı ve fitness salonuna sahip GRAND DELUXE SPA merkezi,  Antik Doğu gelenekselliğini koruyup, Batı kültürünü benimseyerek, misafirlerine rahat ve yenileyici bir fırsat sunarak, dünyada akım haline gelmiş farklı teknik ve felsefelerin etkili bütünleşmesi ile meydana getirilen bakım kürleriyle olağanüstü bir SPA deneyimi yaşatıyor. Siz de DELUXE SPA’da yenilenerek bedensel ve ruhsal arınmanın huzurunu yaşayabilirsiniz...
 
GEVŞEMEK VE NEGATİF ENERJİDEN KURTULMAK İÇİN MASAJ
Yenilenmeyle birlikte vücudunuzu gevşetmek ve negatif enerjinizden kurtulmayı da ihmal etmeyin. Bunun için en güzel yöntem kuşkusuz masajdır. Masajda dokunma ön planda olduğu için, bu özelliği ile diğer meditasyon tekniklerine göre daha etkilidir. Grand DELUXE SPA’da uzman terapistlerince yapılan masajlar, vücudunuza fizyolojik ve metabolik canlılık vererek yaşam sevincinizi artırır; bedeniniz rahatlarken, zihniniz de dinlenir.  
 
 
KLASİK TÜRK HAMAMIYLA TOKSİNLERİNİZDEN KURTULUN 
Zindelik, arınma, toksin atmak deyince klasik Türk Hamamı olmazsa olmazdır. Grand Deluxe Spa’daki Türk Hamamı,  temizliğin ve dinlemenin keyfini aynı anda yaşatmaktadır. Ortamın ısısı ve buharı sayesinde vücudunuz toksinlerden arınırken, kan dolaşımınız da hızlanmaya başlar. Cildiniz, gözeneklerin açılmasıyla nefes alır. Uzmanlarımız tarafından uygulanan Türk Hamamı’na özel hamam ritüelleri ile kendinizi hafiflemiş ve yenilenmiş hissedersiniz. Bir yanda Uzakdoğu masaj ritüellerinin uygulandığı SPA keyfini yaşarken, bir yanda da eski Türk geleneklerini hatırlatan hamam keyfini Grand DELUXE SPA farkıyla yaşayacaksınız.