GRAND CEVAHİR HOŞGELDİN 2012 DEDİ

Grand Cevahir Hotel ailesi oldukça verimli geçirdikleri 2011 yılına 'güle güle', birbirinden kaliteli projelerle dolu 2012 yılına ise hep beraber 'merhaba' dedi

TURİZMİN SESİ


Gecede otel yöneticileri ve çalışanları 2011 yılının yorgunluğunu hep birlikte attı. Yaklaşık 450 çalışanın katıldığı gece 'başarı dolu bir yıl' dilekleriyle noktalandı. Yeni yıl yeni heyecanlara gebedir… Hele de geride bırakılan yıl büyük başarılara imza atılarak tamamlandıysa yeni bir yılı karşılamak daha da heyecan verici olur. 2011 yılı Grand Cevahir Hotel ailesi için büyük başarıların ve büyük değişikliklerin olduğu bir yıl olarak otel tarihinde yerini aldı. Sayın Tijen Günyol Dilber'in Grand Cevahir Hotel Convention Center'daki Genel Müdürlük görevini kabul etmesiyle başlayan süreç birbirinden önemli kongreler, davetler, seminerler ve diğer etkinliklerle devam etti.

2012'de gerçekleştirilmesi arzu edilen tüm projeler masaya yatırılarak tartışıldı ve bu yönde olumlu kararlar alındı. Grand Cevahir Hotel adına alınan en büyük kararlardan biri otelin tamamen bir yenilenme sürecine girmesi oldu. 2012 yılında büyük bir yeniliğin kapılarını aralayacak olan Grand Cevahir Hotel yıllardır bozmadığı 'kaliteli hizmet' çizgisinde ilerleyerek daha da göz kamaştırıcı olmak adına çalışmalara başlayacak. Bu süreç zarfında tüm otel kadrosu el ele vererek bu büyük yenilenmenin üstesinden gelmeye hazırlanıyor.

Geride bırakılan başarılarla dolu bir yıl ve nefes kesen projelerle dolu yeni bir yıl için biraraya gelen 450 Grand Cevahir Hotel yöneticisi ve çalışanı gece boyunca kahkahaların eksik olmadığı bir gece geçirdiler. Benzersiz hediyelerin dağıtıldığı, çekilişlerin yapıldığı ,sağlık, mutluluk ve başarı dileklerinin ön plana çıktığı gecede konuşma yapan Sayın İbrahim Cevahir; karşılamaya hazırlandıkları yeni yıl için çalışanlarına büyük bir motivasyon sağladı.

Grand Cevahir Hotel ailesi 2011 yılına güzel bir nokta koyacakları 31 Aralık gecesini büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini de belirttiler. 31 Aralık gecesi düzenlenecek olan yılbaşının en büyük partisine olan “Kenan Doğulu-Ozan Doğulu konserlerine” ev sahipliği yapacak olan Grand Cevahir Hotel çalışanları 2012'ye en güzel şekilde 'merhaba' demek için çok çalıştıklarını söylediler. Yeni yıl için enerji ve motivasyon toplayan Grand Cevahir Hotel ailesi, 2012 yılında büyük başarılara imza atmaya hazır gözüküyor.