GRAND CEVAHİR, YAZA MERHABA DEDİ

Grand Cevahir Otel, Acenta ve Çalışanlarıyla Yaza Merhaba partisi düzenledi

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Acenta ve turizmci davetlilerin katıldığı partide bir konuşma yapan Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir, Türkiye'nin iyi yetişmiş eğitimli bir gençliğe sahip olduğunu belirtti.Ekonomi alanında ortaya çıkan değerlerin sadece müessese üretenlerin değil, aynı zamanda hizmet üretenlerin birlikte çalışmasının bire sonucu olduğunu kaydeden Cevahir, gelinen noktada Türkiye'nin son derece başarılı bir konuma yükseldiğini söyledi.

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir, "Bundan 40 yıl önce, Avrupalı ülkelere bakarak 'Acaba bir gün biz de bunlar gibi turizm yapabilir miyiz' diye düşünürdük. Şimdi bakıyorsunuz ki turizm alanında çoğu Avrupa ülkesini geçmiş durumdayız. Biz Avrupa Birliği içinde değiliz ama Türkiye Avrupa'dan yılda 30 milyon turist ağırlayan bir ülke konumuna geldi. Demek ki iyi hizmet üretiyoruz, demek ki bu işi iyi yapıyoruz ki, insanlar tekrar ülkemize tatile geliyorlar" dedi. Türkiye otelcilik alanında ciddi bir eğitimin verildiğini ve bu anlamda yetişmiş bir gençlik olduğunu söyleyen Cevahir, "Ancak tek eksik olduğumuz alan yabancı dil. Türkiye'de devlet okullarında İngilizce yeterince öğretilemiyor. Herkesin çocuğunu özel okula, koleje gönderme olanağı yok. O yüzden devlet okullarında yabancı dili çok iyi öğretmelisiniz" açıklamasını yaptı.

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir, bizler uluslararası bir inşaat şirketi olarak yurtdışında hizmet verirken alanımızda çok başarılıydık .Yurtdışında Fevzi Akkaya -Sezai Türkeş bir numaraydı bizde iki numaraydık dedi.

Şimdi gelinen noktada başarılarımıza bakınca turizm alanında da Cevahir Otel şehir otelciliği alanında çok başarılı ve bu başarıyı da başarılı bayan genel müdür Tijen Günyol Dilber ile yürütüyoruz dedi. Libya'da ve Suudi Arabistan'da elinde çantasıyla gelen Çin, Japon ve Koreli gençler ülkelerinden getirmiş oldukları ürünleri satıyorlardı .Çok uzaklardan gelip ticaret yapıyorlardı .

Yabancı dil çok önemli maymucuk her kapıyı açar dilin maymuncuğu da İngilizcedir. Biz gençliğimize sahip çıkıp yabancı dil eğitiminde başarılı olmalıyız. Ülkemizin turizmin gelişimini birlikte inşa edeceğiz .

Şimdilerde Uluslararası İnşaat firmaları içinde 2 numaraydık şimdi çok daha iyi firmalar var. Bu akşam aramızda bulunan herkese hoş geldiniz diyor bu güzel gecenin keyfini çıkarmanızı öneriyorum...


Bora Gencer sevenleriyle

Dostlarını birarada gören Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir çok mutluydu

Havuzbaşı yaz partisi

Cevahir Otel menüsü zengindi

Cevahir kabaplar kapışıldı

Bora Gencer'i sevenlari yalnız bırakmadı

Bora Gencer sevilen şarkılarını Tijen GÜNYOL ile seslendirdi

Turizminsesi.com yazı işleri md Fatih Ardıç,Turizminsesi.com Yayın yönetmeni Bora Özgen ve Magazin dünyasının duayeni Sedat Karagöz